Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Чакам Дигиталният да види как ще му е графика. Ако каже “Събота почивам”, директно сме се разбрали. Явор също го премисля, ще си каже. Алекс и той каза “може ще видим”.
digitalundgrd написа: 29.03.2023, 18:44:46
Измислихте ли го за събота (01.04)?
@Rangel, ми писа сутринта, но не съм го отразил, защото умувам, че положението е леко надървено.
Няма да изпадам тук в подробности като цяло, но ще пропусна.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Aelyon написа: 29.03.2023, 19:36:49
Ако има едно свободно място бих се включил с един пакет семки . Оказа се че детето и жената са на екскурзия на първи
Ние сме трима. Дигитализирания, един приятел и аз. Ако сме трима ще шием с ново бижУ на форума с марка Хюндайка, ако сме 4-тирима демек с теб, ще ходим с моята да е по-широко.
Aelyon написа: 29.03.2023, 19:36:49
Ако има едно свободно място бих се включил с един пакет семки . Оказа се че детето и жената са на екскурзия на първи
Ние сме трима. Дигитализирания, един приятел и аз. Ако сме трима ще шием с ново бижУ на форума с марка Хюндайка, ако сме 4-тирима демек с теб, ще ходим с моята да е по-широко.
Само ако има място, няма да ви развалям плановете. Утре може се чуем да се разберем