Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
vankissa написа: 17.03.2023, 14:50:44
тфа ли е Съдиево?
Ти вместо само да спамиш, вземи я замери тая кола най-накрая.
Хвърлим един сак за плуване с пари за тунинг, караме с рефлекси на умрЕла котка на Комфорт на 7-ма с 68км/ч и бавим движението
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Баааахххх
Аве глейте ко става навън бре - дъжд, вятър, сняг са редуват, а вий ма юркате кошии да прая
За всичко си има време на тоа свят
Все пак, уверявам Ви че колата е топ, и наистина съжалявам, че не сложихме Stage 2 изнчално. Ще видим и времена де, но дали ще 11.5 или 12.5 не е чак толкова важно
Завърнах се след доста каране. Заслужаваше си пътуването, свършихме работа с главните мозъци на кутиите и нещата се получиха солидно! Отново съм със Stage-3 TCU, настроен персонално за колата и тя е коренно променена в посоката, която исках, след направените корекции. Като се връщах, изпитвах максимално удоволствие от шофирането и как се усеща автомобилът. Лягам да спя сега, утре ще пиша по-подробно какво се случи и какви са ми впечатленията след финалното флашване.
Абе аз не съм на това мнение. Ако Явор прецени, нека напише само колко пари е дал за гориво. Някак си не е както трябва предложена тази “услуга”. За първия път ОК, след това или момчето трябваше да дойде до София или TVS да бяха поели всички разходи след като вината е изцяло тяхна. След първоначалното им “няма проблем, ще мапнем кутията” тамън още два пъти ходи Явор.
Аха, а сега като го сипят на още 100 коли със същата кутия ще му пуснат ли 2-3 евра по сметката? Щото сигурно не са много хората дето ще им върнат такъв фийдбек и така поднесен.
Според мен и двете ви тези са абсолютно прави, с пояснението, че не съм искал къстъм софт, а той стана такъв по стечение на обстоятелствата, понеже готовият им пакет не работеше за моята платформа.
Каквото станало, станало, важното е, че се свърши работа. Тези дни ще покарам малко повече, да придобия впечатления детайлни от новия софт и ще им пиша писмо на TVS с финален фийдбек. Отделно ще се опитам пак да замеря скоро 0-100 и 1/4. Мисля да го направя, докато още съм със зимните.