Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
peyopetrishki написа: 13.03.2023, 21:27:51
Е ти дето ауди караш, щом не знаеш че би-турбото с две турбини става 500-550 коня и безкрайни нютони и ще те пръсне, какво да ти обяснявам
Обясни ни , моля те как, с какво и с колко става 550кс, че ми е интересно???
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Стига бре, Пеяк, наистина не разбирам защо изобщо се защитава дизела. В днешните модерни времена само по разход се отличава положително, където разликата е толкова минимална, че може би заслужава само за хора дето правят над 30к на година.
И пак нека да сравним който и да е модерен 2.0 дизел с/у 2.0 бензин. И в сток, и в тунингован вариант двете са с разлика от земята до небето.
Тука последните няколко месеца гледам фул сайз джипове и ходих да покарам 2.2, 3.0(на тойота и на ауди), 4.2 и разни други. Честно, за мен са мега спрели трактори, а бях се настроил доста положително.
Сега съм се насочил към XC90 T6 и Q7 3.0 SC, ама ще видим и там какво е положението.
Т6 325 коня във v60 върви точно колкото моето Ауди в момента, след ремапа. Във v90 е по-бавничко, а във xc90 не ми се мисли, все пак е четири цилиндъра ) Волвата са много красиви
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Ти пък вървеж..... очаквам да не тракат като трактори и да се местят по-добре от нафтовите. А пък 3.0 SC ако може да се прави както при теб и Цецо, най вероятно ще се възползвам от твоя донгъл на 034
Реално като им видях разхода от 12 среден, то толкова е и на 3.0 SC 12/14, за 5 лева разлика няма да мисля на коя регенерация съм, да се гъзя на бензиностанцията да слагам разни добавки, да мисля за дюзи, дпфи и всякакви др.