Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Току що говорих Аутотехника, за да попитам кога се очаква фейслифта и в частност цена на лифтнатата Купра. ЧовекОТ каза, че декември пускат ценоразписа и могат да се правят нови поръчки. По-интересното е, че Купрата няма да просто фейслифт, а става 300 коня + опция за 4х4. Цената не може да ми я каже но ще е с поне 10 палки под Голф R. С дежурните им намаления, няма да се очудя, ако може да се спазари за около 55 хил.
Между другото не е съвсем вярно, че не им върви. С новия Леон направиха много повече продажби от предното поколение. Да не говорим, че новозакупените Купри от новия Леон в София са повече от предходните 2 поколения взети заедно. Не казвам, че са се покъсали от продажби, но определено има повишаване на и тереса конкретно към Леона, а и към експириънс варианта. Иначе ФОРД е над всичко, тук 2 мнения няма!!!
Ценовата листа на Атека вече е в сайта.Ми на Сеат,нов модел и веднага 10000лв. отстъпка за най-високото ниво.Мен ме дразни тая "стисната"политика на Шкода.Нещо мн.си повярваха ми се струва.