Бах таа надница за час
Къде дават толкоз на час,та да ходя да мия коли
Бах таа надница за час
Говорил съм си с Жоро (GK Auto Polishing) на тема автомивка и в неговите сметки са 4 коли на ден, на работник, макс.
Какво точно включва това миене, че да ти отнема цели 3 часа... На мен ми стига да измия гумените стелки, прахосмукачка и с парцал и вода да я мина отвътре. Повече от час не ми отнема цялото това нещо.vankissa написа: 10.03.2023, 16:00:16 Аз сам като си я мия едва падам под 3 часа само за вътрешното почистване
Бизнесменче, на теб колко ти взимат, за да ти измият колата? Навсякъде е 1 час горе долу и прибират между 28-35 лв., за джип може и повече?! Тук го разглеждат 4 часа, демек 4 коли.igeorgiev82 написа: 10.03.2023, 15:31:07Бах таа надница за час![]()
Къде дават толкоз на час,та да ходя да мия коли![]()
ОбъркАл си ме нещо
За 30лв.-50лв/час ще работя квото кажеш
То тези около и над 100 на час, вярно не стават от леглото, а брояча само върти напред.
В тия 30/50 лв си влизат заплата на бачо-миячо, ток, вОда, препаратЕ, парцалЕ, изплащане на машини, наем на помещение, евентуално заплата и на Пейо, за да осчетоводи накрая на месеца фирмата итн итнRangel написа: 10.03.2023, 17:01:55 Пейо, виж коя е тая автомивка @igeorgiev82 там ще почва. Беше готов на 30 лв., при теб е 50.
(не че другаде е различно)
Ще трябва да му го нарисуваш. @igeorgiev82, ТИ КАТО ПЛАТИШ автомивка, тоя дет я мие в джоба ли си ги прибира?digitalundgrd написа: 10.03.2023, 19:35:04В тия 30/50 лв си влизат заплата на бачо-миячо, ток, вОда, препаратЕ, парцалЕ, изплащане на машини, наем на помещение, евентуално заплата и на Пейо, за да осчетоводи накрая на месеца фирмата итн итнRangel написа: 10.03.2023, 17:01:55 Пейо, виж коя е тая автомивка @igeorgiev82 там ще почва. Беше готов на 30 лв., при теб е 50.
То, ако беше 50 лв чисто на час, верно да се преориентираме за 8к месечна заплата на неквалифициран труд (да мажа колите на ората)
Не знам,ти ги сметнА почасово,и не разбрах как ги изчисли 120лв.да струва миене на кола;)