Ми това е вързано към медията и е дата. Не е много удачно за зареждане, защото при стартиране, като ти върне ток по масата и ще има оп, черен екрен.
Заводски измислен вариант няма за Октавия 2 отзад. Намираш си портове за вграждане и си ги правиш.
Ми това е вързано към медията и е дата. Не е много удачно за зареждане, защото при стартиране, като ти върне ток по масата и ще има оп, черен екрен.

.
.

Браво, Жорка! Честито за поредния ъпгрейд и това, че радваш много колеги с практичните си реализации.JORDITO написа: 05.03.2023, 21:01:48 И след като помогнах на 5 човека да си сменят огледалото с такова с датчик и да се активира High beam assistant, най-накрая, като дойде моя ред и баааам в гредата яко
Ама аз гъзар, викам ще взема безрамково а,уу. И четох,четох и викам бал съм ги, тия от Супърб много скъпи, ще се пазаря. Викнах едно от Алхамбра 2017.
Супер изглежда, без забележки .
Слагам ,окабелявам ,активирам и опаааа No communication.
Ми то Алхамбра 2017 била на PQ35, няма как да се разберат с MQB.
Викнах жокер "Обади се на приятел" и Крис @Kickdown, го префлашна с последният фърмуер за MQB с Одиса и воаля. Изгря щастие и за мен да имам автоматични дълги.
Сега само остана една капачка да дойде от Еуратек и ще е в завършен вид.
Поздрави и на Крис... а сега бирата ще е от теб за него! Време му е и той да започне да пълни хладилник, отделен само и единствено, за освежаващото пиво!