Ако това е адресирано към мен: Не, не е проблем! Но нали това е форум - споделям каквото ми е направило впечатление.
И не вярвам някой да си умира от кеф, че живота поскъпва, независимо колко му струва колата, къщата, вилата.
Ако това е адресирано към мен: Не, не е проблем! Но нали това е форум - споделям каквото ми е направило впечатление.
Това, че мога да си позволя такъв автомобил, не означава непременно, че не трябва да съм пресметлив. Всъщност, според мен управлението на финансите и финансовата грамотност са точно толкова важни, колкото и това колко изкарваш. Разбира се, че не става въпрос за 30-те лева самостоятелно, но който си води бюджет за разходите последните няколко месеца, ще ме разбере, когато дръпне чертата. 30% лична инфлация от 1к са една сума, от 10к (примерно), съвсем друга. В допълнение, както каза колегата по-горе, това е форум и една от основните му функции е да бъде поле за комуникация, споделяне и обсъждане на релевантни за масата теми.coverdale написа: 30.12.2022, 21:05:03 Нещо не разбирам?
Карате коли за 60-70хил. и е проблем някаква течност,дето е с некой лев отгоре
Лоши работи чувам и никога не съм зареждал. Не знам защо възприятието ми е, че там зареждат само ТИР-ове и съответно Ад Блу-то е именно като за тях. Вероятно не съм (съвсем) прав.
Ако това те притеснява - можеш да заредиш от някоя бензиностанция, където не допускат ТИР-ове.
Калкулаторите питат за град, но изкарват само градовете от областта, в която си посочил, че е първоначално регистриран автомобилът.
Ще ви подшушна, че в представителствата на БМВ AdBlue тубата е с продажна цена около 58 лв.Rangel написа: 30.12.2022, 12:45:55 @ЦецоNOL, не можеш ли да снабдиш колегата с AdBlue на друга цена?
Не знам кой калкулатор ползваш, но в 2 вече проверявам и няма общо между рег. Номера и общината, в която е заведен.Zhelyazkov89 написа: 05.03.2023, 09:48:46 Калкулаторите питат за град, но изкарват само градовете от областта, в която си посочил, че е първоначално регистриран автомобилът