![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

Таблетът си е супер, даже щеше да е по-добре така:

Дизайна е лично усещане, карам Октавия 3 FL и ми харесва
Не, на О3 телефонът ти не е там, а е по-нагоре. Въпросният таблет на новите коли е позициониран на мястото на духалките, заради което на новите коли духалките са сложени идиотски неадекватно ниско долу. Според мен "таблетите" спокойно можеха да ги сложат 5-6 сантиметра по-нагоре (тъй като има толкова разстояние нагоре от погледа на водача до края на таблото нагоре преди погледът да стигне до долната част на стъклото). Така духалките можеха да са по-нагоре, а не да опират в коляното на водачите с по-дълги крака. На О4, за да не опира коляното ми в ръба на духалките, аз се принудих да дръпна седалката по-назад и волана съответно по-назад.Taratajki написа: 04.03.2023, 17:49:25 но и на двете си държа телефона там, където е този "грозен" таблет
Не мисля, че това е аргумент. У нас по едно време имаше много Шевролети Каптива. Също и полицейски Астри, а сега полицейски Кия Сийд. Нито една от тези коли не е такава, за която да си заслужават усилията да се говори.pdimanov написа: 04.03.2023, 18:52:27 Като бях в Австрия миналия сезон, имаше доста Купри Форментори. Даже и полицейски.
Гледал съм преди време дизайна на Сеат Леон. Вътре беше зле. Сега гледам тази Cupra тук и това, което ми се набива веднага в очите, е следното: