Продавам телефон Samsung Galaxy Note20 Ultra 256GB, 12 GB RAM, Mystic Bronze

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Продавам телефон Samsung Galaxy Note20 Ultra 256GB, 12 GB RAM, Mystic Bronze

Мнение от YYakovliev »

Телефонът е купуван от Теленор и е пазен, както колата ми. Никога не е изпускан, удрян или драскан. Ползва се с висок клас протектор Spigen, от както е изваден от кутията (давам го с протектора). Отделно, дойде със заводски протектор на дисплея, който махнах днес, съответно екранът е чисто нов, няма нито една драскотина (вижда се на снимките долу). Идва с оригинална кутия, без зарядно. Работи без никакви дефекти, не съм забелязал деградация на батерията или пърформанса му от нов.

Прави чудесни снимки, можете да ги видите в темата за колата ми.

Технически спецификации: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... -10261.php

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Цена: 850 лв за форума. Не подлежи на коментар. Засега го пускам само тук, след няколко дена и в OLX за 950 лв.

Предпочитам лично предаване в центъра на София или ако ще пращам по куриер, то трябва да е на човек, който познавам.

За контакти и въпроси - 087 762 57 74 . Явор.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”