Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Не знам за Румъния какви са им плановете, но тези дни бяхме взели за тест една електрическа Дачия Спринг и за нея ни казаха, че се произвежда изцяло в Китай. Така и не си взеха поука покрай това, което им се случи в Русия, при положение, че е много вероятно Китай да е следващата размирна точка. Но явно е толкова по-евтино производството там спрямо Европа, че са склонни да си носят всички рискове.
Франсетата са си хлъзгави. Това дето ми е странно в случая е как румънците не са вдигнали патардията все още.
Освен да са им обещали да правят нещо по електрическите рендета, в замяна на ДВГ-тата и завода да остане, но с оптимизиран персонал.
Относно ел. Дачията... Колегата, който си купи Зое, каза, че е ходил на тест драйв на Дачията и била тотална щета. А за да го каже той, като цяло доста практичен човек, не търси никакви глезотии - значи наистина е много зле, вярвам му. Каза, че Реното нямало нищо общо. Но то и втора ръка му излезна повече пари от Дачията като нова.
Последно промяна от Цецо75 на 16.06.2022, 11:22:52, променено общо 1 път.
Цецо75 написа: 16.06.2022, 11:19:33
Дачията и била тотална щета.
Покарах я малко - еми да, каручка си е. Аз съм 184 и зад мен е напълно невъзможно да седне някой. Но за града става, когато ще се кара от един човек. Поръчали сме една за проба.
Супер странно ми стана, че се кара като двг-кола - в смисъл газ/спирачка. Никаква рекуперация при върнат педал на газта. Изглежда, че някъде около 180-200 км ще ѝ е рейнджът в града, което на нас ни върши работа, защото ще върти около 100-120 дневно.
Относно spring:
100% китайски автомобил. Все едно и излезнал от пакет зрънчо. Като управляемост е много зле.
От друга страна:
Много евтина, това и е основното предимство! Много, много евтина.
Както е написал колегата по-горе - по-евтина нова отколкото Зое втора употреба.
Бих казал, че за непретенциозни хора шофиращи малко в града е много добър избор - с плюсовете и минусите.
Имаме Сандеро, Лоугън, докери по няколко на дизел и бензин-газ. Ще използвам репликата на колегата, все едно от зрънчо са ни се паднали. Ако не се бях качвал на друг автомобил, вероятно щях да ги приема за нормални автомобили. Дано са подобрили новите модели. Има си причина за ниската цена !