Октавия 4 - Време за доставка (от опит)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Dimitar4
- Гараж: Octavia 2023 1.5 tsi Dynamic and Sport
Време за доставка(от опит)
Мерси, колега сега видях и коригирах.
-
ang909
Да се включа и аз - след поредно настоятелно питане от моя страна към новия дилър, получих някаква информация все пак, моята кола е планирана към момента за 38-ма календарна седмица, общо взето ако удържа сили да дочакам, се надявам горе долу 2 години по-късно да получа колата, поръчана м.11.2021г. Вече даже не знам как да опрелича цялата тая трагикомедия ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
icohohi
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI Vision
ще имаш най-евтината нова кола на 2г. на пътя стига да не те одрусат заради инфлацията
- LeDech
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI
Octavia II 1.6 FSI
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Прехвърлям я темата и направо съм безмълвен...
Колега иска да вземе кола, за да посрещне идващото бебе с нея, а се оказва, че скоро дребосъка ще стане на 1 година, а кола...няма! И не е ясно, кога ще има изобщо...
Друг, поръчва преди 15 месеца!!!! и евентуално ще чукне 2 години...ако Господ е благосклонен.
Трети човек продава капарираната от него кола, защото сроковете са...оле-мале.
Четвърти си взима капарото след година чакане и все още липса на инфо за планирана дата на производство.
В Еуратек има изрична забрана за продаване на изложените автомобили.
Бах тая Шкода, бах т'ва чакане.
Добре, че не ми се налага да се разправям с подобна простотия.
Убеждавам се, че кола е най-добре да се купува, когато не си на зор.
Колега иска да вземе кола, за да посрещне идващото бебе с нея, а се оказва, че скоро дребосъка ще стане на 1 година, а кола...няма! И не е ясно, кога ще има изобщо...
Друг, поръчва преди 15 месеца!!!! и евентуално ще чукне 2 години...ако Господ е благосклонен.
Трети човек продава капарираната от него кола, защото сроковете са...оле-мале.
Четвърти си взима капарото след година чакане и все още липса на инфо за планирана дата на производство.
В Еуратек има изрична забрана за продаване на изложените автомобили.
Бах тая Шкода, бах т'ва чакане.
Добре, че не ми се налага да се разправям с подобна простотия.
Убеждавам се, че кола е най-добре да се купува, когато не си на зор.
-
atom
Това се вика да купиш "на зелено".
Тамън оня ден смених ремъци, ролки и т.н.
С две думи 4 години не могат да ме барнат и една почти мина от поръчката, та до петилетка мога да търпя.![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Тамън оня ден смених ремъци, ролки и т.н.
С две думи 4 години не могат да ме барнат и една почти мина от поръчката, та до петилетка мога да търпя.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
PlamenCh
Чудя се, Шкода ли е най-зле представящата се компания на българския пазар относно доставка на нов автомобил.
Впечатленията ми са, че други конкурентни марки имат по-кратки срокове на доставка. Също и поръчани автомобили от които можеш да си избереш и ще пристигнат след 3-4 месеца.
Визирам (VW, Хюндай, КИА, Рено, т.н.)
Впечатленията ми са, че други конкурентни марки имат по-кратки срокове на доставка. Също и поръчани автомобили от които можеш да си избереш и ще пристигнат след 3-4 месеца.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Не знам за другите,ама при VW/Порше/ за Пасат и Голф се чака над година,а за електричките-две.PlamenCh написа: 10.02.2023, 13:14:07 Чудя се, Шкода ли е най-зле представящата се компания на българския пазар относно доставка на нов автомобил.
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Много ми е интересен източника тук. Надявам се не е ЕЖК.PlamenCh написа: 10.02.2023, 13:14:07 Също и поръчани автомобили от които можеш да си избереш и ще пристигнат след 3-4 месеца.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Даже не е ЕЖК.
Говори се, че се носи слух, че една жена май била казала :D
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
За корейците - 40 дни за Туксон как е? Не е ЕЖК
Франсетата също не бавят и на половина като време сравнено със Шкода. Проблем с планирането на дали е, но Октавия се бави умопомрачително поради нещо. 'Жипките ги плюят по бързо от конвейера.
Франсетата също не бавят и на половина като време сравнено със Шкода. Проблем с планирането на дали е, но Октавия се бави умопомрачително поради нещо. 'Жипките ги плюят по бързо от конвейера.
- LeDech
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI
Octavia II 1.6 FSI
Дай боже! Но като чета други колеги с Кодиак как чакат (аз съм на 8 месеца до момента)... дано не стане и за 'жипките така
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
След разговор днес с дилара ми в ЕТ, се оказва, че О4 лифтбек е официално спряна от поръчки от миналата седмица, тъй като в средата на 2024г, се очаква фейслифт.
Да ни е честито на тези, които евентуаааално ще си получим колите към края на 2023г ....
Да ни е честито на тези, които евентуаааално ще си получим колите към края на 2023г ....
-
Tosh
Това са глупости. Цялата работа е, че не им излиза сметката. Ако произведат кола за някой поръчал през 2021г. като колегата, ще са на мъничка печалба, че ако не и загуба. Ако той се откаже неговата кола ще я продадат на някой поръчал я днес, но с 20% оскъпяване. Това е цялата схема. Аз си поръчах моята О4 на 07.07.22, а на 02.10.22 вече беше произведена. Да, точно така - по-малко от 3 месеца. Вече съм й врътнал няколко хиляди км. и съм забравил. Тия със скъпите Кодиаци, Супърби, Ениак и Октавийки РС само бих Ви препоръчал да отворите Tesla.com и да си цъкнете един модел Y. Идва за 2-5 … седмици!!! Ако си калкулирате нещата ще видите, че ще дадете или същите пари, или 10-15% отгоре. За сметка на това топ технология - 500+ коня. И за да не съм голословен прикачвам актуалния конфигуратор 

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Аз все си мисля,че в един момент,цените няма да паднан,но ще спрат тези повсемесечни увеличения.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ