Някой гледал ли е колата от обявата?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
zivdimitrov
- Гараж: Octavia 3 TDI 2.0 184 HP 4x4 L&k 2017
Добър вечер,
С брачед ми искаме да идваме до София да видим тази кола https://m.mobile.bg/details/11673117658875131
Някой случайно да е ходил да я види и да е наясно със състоянието и?
Също искам да попитам дали можете да ми кажете от къде се вадят транзитни номера защото немските са изтекли, а мислим ако дойдем, да я вземем на ход.
С брачед ми искаме да идваме до София да видим тази кола https://m.mobile.bg/details/11673117658875131
Някой случайно да е ходил да я види и да е наясно със състоянието и?
Също искам да попитам дали можете да ми кажете от къде се вадят транзитни номера защото немските са изтекли, а мислим ако дойдем, да я вземем на ход.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
В описанието на обявата си пише, че автокъщата предлага съдействие за изваждане на транзитни номера. Иначе се взимат от КАТ срещу 80лв. май.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
На тази автокъща колите винаги изглеждат много добре.
-
zivdimitrov
А къде можем да отидем да я погледнат? Продавача ми каза, че няма проблем да отидем където и да било в София
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
От кой град ще идвате към София? Аз бих избрал паркинг-а на някой голям магазин, за да разгледам спокойно колата на широко място и след това малко тест по някой булевард, околовръстен път и малко из кварталните улички да усетя как е колата в режим "тръгни-спри" плюс как е окачването в режим "неравности / павета". На сервиз ще се ходи ли ?
-
zivdimitrov
Точно това имах предвид, когато попитах къде може да я погледнат.
Относно идеята с паркинга, ние също го обмисляхме и ще разгледам на картата където около авто къщата има такова пространство.
Мислим да звъннем предварително и да попитаме за тест драйв, за да придобием представа за окачване, скоростна кутия и тн.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Най-близко Ви е "Трансексперт". Но звъннете първо да се уговорите. ТРАНСЕКСПЕРТ - Околовръстен път на разклона за Герман. Обади се и си запази час 088 527 12 00 търсиш Евгени.
Успех с покупката!
Успех с покупката!
- stanley
- Обратна връзка:
Не съм разбравил правилно въпросът. Трансексперт е добра възможност.zivdimitrov написа: 09.02.2023, 10:16:50 На сервиз ще се ходи ли ?
Точно това имах предвид, когато попитах къде може да я погледнат.