Търсене на определен модел джанти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Milan Milanov
- Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик
Здравейте,
След ровене из нета, briskoda, от там 7zap и не знам още какво си намерих джантите,които най-много ми допадат за моята колата. Намерих парт номер 1Z0 601 025 , за името им не съм сигурен и прилагам две снимки. Ако някой случайно продава такива или се е натъквал на обява, моля за съдействие. В момента колата е с нелоши 16ки ,но модела е от Октавия 3, а ми се иска да е period correct, а и тези определено повече ми харесват.
ПС: моите са следните
https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 43497.html
След ровене из нета, briskoda, от там 7zap и не знам още какво си намерих джантите,които най-много ми допадат за моята колата. Намерих парт номер 1Z0 601 025 , за името им не съм сигурен и прилагам две снимки. Ако някой случайно продава такива или се е натъквал на обява, моля за съдействие. В момента колата е с нелоши 16ки ,но модела е от Октавия 3, а ми се иска да е period correct, а и тези определено повече ми харесват.
ПС: моите са следните
https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 43497.html
Последно промяна от Milan Milanov на 29.01.2023, 01:03:58, променено общо 1 път.
-
Milan Milanov
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
DRACONIS е модела колега, а парт номера е 1Z0071494A, ако може нещо да помогне.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
Milan Milanov
Благодаря на колегата,който така бързо ми отговори и помогна. Да си ползвам темата и за друго питане. Покрай другата кола, БМВ има един сайт realoem, открай време го има, 14 години го ползвам аз. Там по вин номер ти излизат схеми с части и е супер удобно. При Шкода има ли такова нещо?
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Привет, относно търсенето на части. Засега това е най-доброто, което съм видял с моят скромен опит.
http://superetka.com/etka
В комбинация със сайта на Еуратек човек може да си проверява почти всичко.
Търсенето по VIN, обаче е платено, но за сметка на това има секция 'Spare parts for maintenance' и там ги има консумативите.
http://superetka.com/etka
В комбинация със сайта на Еуратек човек може да си проверява почти всичко.
Търсенето по VIN, обаче е платено, но за сметка на това има секция 'Spare parts for maintenance' и там ги има консумативите.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
Milan Milanov
Здравейте колеги,
Ще си използвам стара тема, търся по каталозите, но незнайно защо не успявам да открия, кабел маса под акумулатора за Октавията. Вина ми е TMBKE61Z4D2067754. Може ли някой да ми съдейства, трябва да го намеря, купя и сменя?
ПП: Мисля, че го открих чрез чатгпт - 5N0971250.
Ще си използвам стара тема, търся по каталозите, но незнайно защо не успявам да открия, кабел маса под акумулатора за Октавията. Вина ми е TMBKE61Z4D2067754. Може ли някой да ми съдейства, трябва да го намеря, купя и сменя?
ПП: Мисля, че го открих чрез чатгпт - 5N0971250.
-
Polar_Bear
Колега Milan Milanov, заповядайте:
Цена в България, от Шкода България, с поръчка - 41.82 лв. с ДДС

Иначе е двойна и отгоре цената:
https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 47725.html
Изглежда ето така:

Цена в България, от Шкода България, с поръчка - 41.82 лв. с ДДС

Иначе е двойна и отгоре цената:
https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 47725.html
Изглежда ето така:

-
Milan Milanov
Сърдечно благодаря, питах Бохемия , в Плевен, ако могат да ми поръчат.