Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Изчетох ти темата до край.
В началото някои неща не ми допадаха,решетката например и късите пружини.
Към края вече нещата са ОК.
Поздравления за автомобила.
Брутален Проект. БРАВО БРАВО БРАВО. Голям маниак си. Изчетох нещата Ти от край до край, Ники. Много добре си подбрал всичко. Цветът на колата е много интересен и комбинацията със светлия кожен салон и тези червеникаво кафевите орнаменти страшно си тичат. Черният пиано лак също е залепнал. Имам две забележки. Не казвам препоръки,а забележки:
1.Предната маска в този хром не е за тази кола. Направи я в черен лак. Всички елементи са ти в черно,а и новите емблеми с логото на Шкода ще стоят така много по-добре.
2.Връщай пружините............СКАНДАЛНО СТОИ С ТЯХ.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ. САМО ПОЗДРАВЛЕНИЯ И РЕСПЕКТ от мен за вложените усилия,средства и труд.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Респект,голяма мания.
От време на време,преглеждам цялата тема,да си се покефя малко,колко си луд.
За пружините,подкрепям Иван.
Ако тези които си взел са ти мн. Хард,си вземи черен Айбах про кит! Те свалят по-малко,но са идеални за ежедневка.Возят относително комфортно.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Октавиа 1 е доволно нисък автомобил и със заводското окачване.
Доста народ е изпищял от потрошени картери по родните ни пътища и градските кратери.
Другия вариант е ниските пружини+метална кора да пази картера до някаква степен.
105лв е,но си заслужава.Лично аз съм доволен от тази метална кора.