Слабите места на интериора на Superb 3

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

До @pvyanev43 - Кажи със спокоен тон на Жена ТИ, че след внимателно направено проучване на темата от твоя страна, считаш, че изключително трудно ще се поддържа чист салона. Ако не се съгласи, поне Я накарай да подпише черно на бяло, че ТЯ ще заплаща за професионалното почистване. Майко, каква веселба ще е.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

pvyanev43 написа: 25.01.2023, 18:14:46 имам доста наблюдения, че сравнително по-тъмната кола се забелязва по-лесно от не дотам внимателни водачи и особено при по-скоростно каране на магистрала
Това е много интересно наблюдение [smilie=sarcastic.gif] При все всички научни доказателства за обратното [smilie=pardon.gif] Салона го избирай според цвета на козината на кучето. То и да си е в багажника по дрехите има доволно косми. И в този случай може да съжаляваш за кожата, тя поне лесно се чисти от косми. То в Шкода си е вид мушама, забърсваш с гъбата и си екстра [smilie=sarcastic.gif]
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Мнение от baijoro »

pvyanev43 написа: 25.01.2023, 18:14:46 имам доста наблюдения, че сравнително по-тъмната кола се забелязва по-лесно
През годините многократно съм попадал експертни мнения, че е точно обратното - светлите автомобили са по - видими.
Това ако ти е водеща безопасността при избора на цвят, де.
При мен цвета го избира жена ми. Цвят кола не кара.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

@pvyanev43, Преди да се качат всички “пакостници” у новия суперБ, отиваш при някой читав детайлът и салонът го импрегнираш със съответната химия. Със сигурност ще се цапа много по-малко и ще се чисти доста по-лесно!

Аз ползвам на Gyeon това и върши страхотна работа на текстил/алкантара :

Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”