Съвет за Супърб Скаут
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
penevdch
Съвет за Супърб Скаут
Стандартния интериор е текстил , при модификация Скаут единствения вариант е Алкантара.
- saniti
- Гараж: BMW
Съвет за Супърб Скаут
Моята е без Corner lights,за сметка на това на предния фар триъгълничето отдолу светва при завой и се вижда повече от добре. Цецо добре е казал за задните стъкла, фабричното тониране е слабо.
Аз лично не бих сложил стандартния текстил, бих ъпгрейднал за алкантара, много й отива на интериора.
Аз лично не бих сложил стандартния текстил, бих ъпгрейднал за алкантара, много й отива на интериора.
-
gmilev
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Съвет за Супърб Скаут
Текстил.

По-горе писах, че не ми се влагат пари в интериора, т.к. чат-пат возим и някое куче с нас

По-горе писах, че не ми се влагат пари в интериора, т.к. чат-пат возим и някое куче с нас
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Съвет за Супърб Скаут
На снимки изглежда много готин тоя текстил, ама не съм го виждал на живо.
Все пак като се има предвид, че базовото ниво кожа си е чист балатум, май не е лоша алтернатива тоя текстил.
Тая гадна ламперия около скоростния лост и по таблото, не може ли да се смени с нещо?
Все пак като се има предвид, че базовото ниво кожа си е чист балатум, май не е лоша алтернатива тоя текстил.
Тая гадна ламперия около скоростния лост и по таблото, не може ли да се смени с нещо?
Бееееее.....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Съвет за Супърб Скаут
+80766 или това е общата цена?
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Аз лично не харесвам затъмнени, сбъркал съм пакета, а за щорите - мисля че добавих. Относно халогените не знам при вас как е, но при нас има такива мъгли, че по път, който съм минал над 1000 пъти се случва да не мога да се ориентирам, освен това и маркировката е доста куца по повечето пътища, затова и го добавих.saniti написа: 25.01.2023, 21:00:12 Моята е без Corner lights,за сметка на това на предния фар триъгълничето отдолу светва при завой и се вижда повече от добре. Цецо добре е казал за задните стъкла, фабричното тониране е слабо.
Последно промяна от gmilev на 25.01.2023, 21:10:13, променено общо 1 път.
-
gmilev
- saniti
- Гараж: BMW
Съвет за Супърб Скаут
При нас ни мъгла,ни сняг.. само вятър 
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Съвет за Супърб Скаут
Ти халогени винаги си имаш. Завиващата функция е да ти пуска халогена в ъгъла на завоя като караш бавно. Чист софтуер е и няма нищо общо с мъгла
Бееееее.....
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Съвет за Супърб Скаут
Ама ти от каталога ли даваш цените???
Отивай на място и с под 10% отстъпка не излизай от шоурума
Бееееее.....
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Мисля си, че ще е добре да завива по посока на завоя(на королата 2 пъти ми гласиха халогените и няма кой знае каква полза). Живот и здраве, ако не тази година, догодина ще стане ясно надявам се
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
-
penevdch
Съвет за Супърб Скаут
Колега моята е със Corner lights и пак ми светва само триъгълника в основния фар!saniti написа: 25.01.2023, 21:00:12 Моята е без Corner lights,за сметка на това на предния фар триъгълничето отдолу светва при завой и се вижда повече от добре. Цецо добре е казал за задните стъкла, фабричното тониране е слабо.
-
gmilev
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Ужас, разби всичко детско в менpenevdch написа: 25.01.2023, 21:14:25saniti написа: 25.01.2023, 21:00:12 Моята е без Corner lights,за сметка на това на предния фар триъгълничето отдолу светва при завой и се вижда повече от добре. Цецо добре е казал за задните стъкла, фабричното тониране е слабо.
Колега моята е със Corner lights и пак ми светва само триъгълника в основния фар!
Ще попитам утре в ЕТ какво мислят по въпроса - Цецо75
ex CFGB, ex ALH