![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Dacia Sandero Stepway ТСе 100 Eco-G
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- fryeruk
- Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M
Честита да ти е колега! Много безаварийни километри с новата придобивка
Много и подхожда цвета и много добре си направил да и сложиш 4 калобрана още от нова ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Много и подхожда цвета и много добре си направил да и сложиш 4 калобрана още от нова - makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
stanley, стандартен размер е бензиновия резервоар... мисля 50 л. а на газта е 40 л. Дават и рейндж с 2та над 1100 км но това е на книга!
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Честита придобивка! Безпроблемно да Ви вози за където сте тръгнали!
Днес повисях в един техен шоурум и разгледах всичко изложено. Джогър-а е доста кола за обидна сума. Прилично оборудване, доста готин багажник. Освен стоповете от Волво са свили и дизайна на предните подглавници.
Дъстър-а вече има автомат. До скоро не предлагаха.
Степауей-я наистина е много симпатичен. Единствено багажника ми малее, но не знаех за трика с въртенето на гредите. Загледах ги, даже им махнах капачетата отзад...ама от де да знам, че се въртят.
Електричката им става също за ежедневна употреба. Малко постна, но пък се движиш за смешни пари.
Между другото, освен новата емблема имат и много джазови цветове - сиво и зелено...
Днес повисях в един техен шоурум и разгледах всичко изложено. Джогър-а е доста кола за обидна сума. Прилично оборудване, доста готин багажник. Освен стоповете от Волво са свили и дизайна на предните подглавници.
Дъстър-а вече има автомат. До скоро не предлагаха.
Степауей-я наистина е много симпатичен. Единствено багажника ми малее, но не знаех за трика с въртенето на гредите. Загледах ги, даже им махнах капачетата отзад...ама от де да знам, че се въртят.
Електричката им става също за ежедневна употреба. Малко постна, но пък се движиш за смешни пари.
Между другото, освен новата емблема имат и много джазови цветове - сиво и зелено...
Последно промяна от zloQQ на 13.01.2023, 18:45:13, променено общо 1 път.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Откакто видях jogger на живо лятото в Созопол се влюбих в дизайна. Много ми харесват дачите напоследък. Много малко ми трябва да се метна на един Jogger . Все се каня да запиша един тест драйв. Ще следя темата с бордюри интерес. Честита придобивка, много хубави моменти пожелавам и очаквам отзиви от всичко което ти хареса и което не.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Честита придобивка колега и много безаварийна употреба. Много разумен и добър избор. Аз съм фен на Дачия и на мнение, че румънците правят доста коли за ниски пари. Много по-добре е да караме повече нови коли отколкото 'премиуми' с избушени катализатори и DPF-и харчещи като лами. Поздрави.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Честита да ти е новата придобивка, цвета е огън!
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Със здраве да се кара оранжа! Хубава спецификация и цвят.
- makaveli
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Благодаря за пожеланията банда, хаирлия да е!
Жената и децата са главните ползватели към момента но важното е, че като дойде време да се качват да се разкарват по училища и ясли се качват с усмивка! Това е най важното!
Наздраве
Жената и децата са главните ползватели към момента но важното е, че като дойде време да се качват да се разкарват по училища и ясли се качват с усмивка! Това е най важното!
Наздраве
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Явно "повредата" не е само в моя телевизор
И на мен от край време ми се прокрадва мисълта за "Дакелче" като втора кола в семейството.
Честито, безаварийно и само хубави моменти с новото попълнение в гаража
Честито, безаварийно и само хубави моменти с новото попълнение в гаража

- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Честита. Сега ще взема да поразгледам. Изглежда добре, а май ще трябва скоро да взимам и на жената кола... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Честито, много безававийни километри.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Както писах и по-горе Jogger е много кола за парите си. Набухана със всичко което се предлага излиза 40 хил.лв. с ДДС. Тази която карам аз е със най ниско ниво на оборудване и струва около 32хил.лв с ДДС. Като си има всичко нужно за ежедневно каране. Темпомат с ограничител на скоростта, автоматични фарове от дневни на къси който са LED и светят много добре, климатик, заден парктроник. Това са общо взето нещата който ми трябват постоянно и се ползват. Във следващите 2 нива има доста повече глезотий.
Разхода на газ около 10/100 като не я жаля във никакъв случай, на колеги им дава около 8/100.
На бензин докато беше по-топло само палеше и веднага обръща на газ. Сега когато е по-студено работи около 2 минути на газ и обръща.
На бензин със същия стил на каране като на газ гори около 6,5/100.
Мога да твърдя, че с този модел са надградили много. Карам Дачия от 15 години Логан 1 и 2, Дъстар 1 и 2, Докер имам база за сравнение. Като здравина са брутални на нито една преди 200 Хил.км. не ми се е налагало да сменям нещо само масла и филтри.
С тези скачащи цени на Шкодите нищо чудно и аз след някоя година да взема един нов Jogger за семена автомобил.

Разхода на газ около 10/100 като не я жаля във никакъв случай, на колеги им дава около 8/100.
На бензин докато беше по-топло само палеше и веднага обръща на газ. Сега когато е по-студено работи около 2 минути на газ и обръща.
На бензин със същия стил на каране като на газ гори около 6,5/100.
Мога да твърдя, че с този модел са надградили много. Карам Дачия от 15 години Логан 1 и 2, Дъстар 1 и 2, Докер имам база за сравнение. Като здравина са брутални на нито една преди 200 Хил.км. не ми се е налагало да сменям нещо само масла и филтри.
С тези скачащи цени на Шкодите нищо чудно и аз след някоя година да взема един нов Jogger за семена автомобил.

- makaveli
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Мога да добавя още няколко впечатления, които вчера не споменах:
Миналия уикенд се качихме до слънчево Пампорово и мога да кажа, че не ми липсва мощност.
Двигателя е достатъчно тих при работа на празен ход. При ускорение леко ръмжи, но не е неприятно и не изглежда че се мъчи.
Круиз контрола след смяна на предавка си остава активиран, което е различно спрямо предните модели на Дачия.
Автоматичните фарове работят много по-добре от очакваното - при влизане в тунел светват почти веднага и не изгасват, ако има силни лампи. Също така светят много добре и покриват на много адекватна дистанция пред нея.
Автоматичните чистачки работят задоволително - нито са много агресивни в чистенето, нито се бавят прекалено много и да става много водата по стъклото.
При работа на газ, когато е почти свършила, и се подаде повече газ (за изпреварване, например), може временно да превключи на бензин.
Системата за автоматично спиране работи по интензивно най-вече в града, в час пик - все се намира някой да се мушне в дистанцията до предния /сензора се намира под предния номер и е стандартно обурудване за модела... За жалост е само за автоматично спиране и не е обвързана с темпомата
/
Камерата за заден ход не е с качеството, каквото беше в Октавията /там ми беше афтърмаркет от Жорката/ но не е по-лошо от служебния Супърб 3 примерно/
Сензорите предни и задни засичат адекватно, като забелязвам при дъжд по-често сработва системата за сляпата зона, но не от автомобил а от капки, минаващи през сензорите!
Микрофона е монтиран над шофьора и разговорите са перфектни без странични шумове (тествано е само при движение в града)

Миналия уикенд се качихме до слънчево Пампорово и мога да кажа, че не ми липсва мощност.
Двигателя е достатъчно тих при работа на празен ход. При ускорение леко ръмжи, но не е неприятно и не изглежда че се мъчи.
Круиз контрола след смяна на предавка си остава активиран, което е различно спрямо предните модели на Дачия.
Автоматичните фарове работят много по-добре от очакваното - при влизане в тунел светват почти веднага и не изгасват, ако има силни лампи. Също така светят много добре и покриват на много адекватна дистанция пред нея.
Автоматичните чистачки работят задоволително - нито са много агресивни в чистенето, нито се бавят прекалено много и да става много водата по стъклото.
При работа на газ, когато е почти свършила, и се подаде повече газ (за изпреварване, например), може временно да превключи на бензин.
Системата за автоматично спиране работи по интензивно най-вече в града, в час пик - все се намира някой да се мушне в дистанцията до предния /сензора се намира под предния номер и е стандартно обурудване за модела... За жалост е само за автоматично спиране и не е обвързана с темпомата
Камерата за заден ход не е с качеството, каквото беше в Октавията /там ми беше афтърмаркет от Жорката/ но не е по-лошо от служебния Супърб 3 примерно/
Сензорите предни и задни засичат адекватно, като забелязвам при дъжд по-често сработва системата за сляпата зона, но не от автомобил а от капки, минаващи през сензорите!
Микрофона е монтиран над шофьора и разговорите са перфектни без странични шумове (тествано е само при движение в града)

- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Честито и безаварийно!!! Ще бибиткам ,като минавам покрай теб