Skoda surround system
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Skoda mk4
Skoda surround system
Здравейте колеги, искам да попитам някой запознат ли е дали на О4 може да се активира съраунд системата + активен суббуфер, за по добро озвучаване ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Skoda surround system
Активен субуфер има само с Canton.
Вариант за подобряване на звука е усилвател, смяна на говорителите и евентуално добавяне на субуфер.
Вариант за подобряване на звука е усилвател, смяна на говорителите и евентуално добавяне на субуфер.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Skoda surround system
Човека пита за Virtual Subwoofer и Skoda Surround.
Подозирам ,че вече ме пита във фейса, ама не вярва,, че не може и да пита и тук.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Подозирам ,че вече ме пита във фейса, ама не вярва,, че не може и да пита и тук.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Драгомир
Skoda surround system
Всъщност дори при Canton субуфера е пасивен.
А това Virtual Subwoofer ми звучи като безалкохолна бира![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
А това Virtual Subwoofer ми звучи като безалкохолна бира
- JORDITO
Skoda surround system
Драгомир, имаш ли преки впечатления от тая безалкохолна бира или само ей така да се включиш? Специално в Октавия 3 се подобрява значително звука при активиране на тези 2 неща.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Skoda surround system
Жорка, аз такава бира имам ли?
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Skoda surround system
Аз на Фабията Монте Карло имах тези опции в медията Болеро (съраунд и виртуал събууфер). Наистина свиреше доста доволно за фабрична музика без реална бас каса в багажника 

- Драгомир
Skoda surround system
@JORDITO, не съм казал, че няма подобряване на звука при активиране на двете неща. Просто както при безалкохолната бира липсва алкохолът, така и при този виртуален субуфер липсва усилвателя и субуфера.
Като цяло качеството на звука в О3 и О4 е зле. На О3 не поръчах Canton и в последствие съжалих. На О4 поръчах Canton. Качеството на звука не е невероятно, но е много по-добро от стандартните говорители. Напълно отговаря на цената. Субуфера въпреки гръмките си 2×100W не се усеща особено дори увеличен на максимум от еквалайзера. Та в този ред на мисли не си представям колко голям ще е субуфер ефекта от стандартните говорители.
Като цяло качеството на звука в О3 и О4 е зле. На О3 не поръчах Canton и в последствие съжалих. На О4 поръчах Canton. Качеството на звука не е невероятно, но е много по-добро от стандартните говорители. Напълно отговаря на цената. Субуфера въпреки гръмките си 2×100W не се усеща особено дори увеличен на максимум от еквалайзера. Та в този ред на мисли не си представям колко голям ще е субуфер ефекта от стандартните говорители.
-
Skoda mk4
Skoda surround system
Хаха по скоро се надявам някой да каже че може, като цяло не можех да ск поръчам canton, защото не се предлагаше като поръчвах колата, а държа доста на музиката ппц в ЕТ имаше подобна на тази ковто поръчах музиката ми беше доло горе задоволителна, имах приятел с О3 нямаше активиран surround и активния буфер и сеиреше доста басово и хубавоJORDITO написа: 12.01.2023, 22:46:39 Човека пита за Virtual Subwoofer и Skoda Surround.
Подозирам ,че вече ме пита във фейса, ама не вярва,, че не може и да пита и тук.![]()
- JORDITO
Skoda surround system
ми непомня да съм я активирал.
- gelsyn
- Гараж: Škoda Octavia III Combi 2.0 TDI 150 hp
- Обратна връзка:
Skoda surround system
Колеги, интересувам и аз как сте активирали тези екстри - Virtual Subwoofer и Skoda Surround?
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Skoda surround system
[/quote]
прочети тази тема: viewtopic.php?t=851gelsyn написа: 01.02.2023, 20:07:57 Колеги, интересувам и аз как сте активирали тези екстри - Virtual Subwoofer и Skoda Surround?
- gelsyn
- Гараж: Škoda Octavia III Combi 2.0 TDI 150 hp
- Обратна връзка:
Skoda surround system
Много благодаря!