La Furia Roja написа:Уникат е тази Шкода.Пипнато и обновено където трябва.Запазен оригинален стоков вид.Голяма работа си свършил Жоро,Поздравления.Изчетох и разгледах всичко с голям интерес.
Ето за твоите калобрани ще кажа: МНООООООООООГО ЯКО стоят и завършват визията на колата.
Не са като на Искреновата Перла.............ни в клин ни в ръкав
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Пипнато е точно където трябва. Как позна само. Ни преден, ни заден мост съм свалял да правя нещо. Като почистване, боядисване и профилактика. Не ме е страх да си призная. Шкодко е напред в това отношение.
За Искреновата Перла вече не си правя труда да забелязвам. Имаме разминаване във възгледите. Каквото направи. Щом го кефи.
Тези Шкоди си излизат от завода с калобрани. Но без предни. Само това е добавка от мен. Някак си по-завършено стои. Не съм ги сложил, за да пазят праговете от камъчета. Но пак са си оригинални чешки и предназначени за 120ка. Следват и извивката на калника. Иначе си има и заводски оставени отвори на предните подкалници за закрепване на калобраните. Също така приложих и една не заводска хватка: Стъклата на стоповете и предни и странични мигачи са лакирани. С цел да не стареят и горят. Много бързо помътняват, сменят си цвета и не стоят свежи.
Благодаря за добрите думи, Ванка.
skodko написа:Жоре, да вземеш тази година да я доведеш на бургаския парад тая красавица, че ми омръзна да съм сам.

Аз ходя на паради - ти вземаш купите.
Бай Миле написа:Жоре, ама мн красива тая шкодка бе човек...искам да ме повозиш на някой събор

Готово бе Милчо. А Шкодата е красива, защото чехите са я направили такава. Просто така си изглежда. Вашите О3 и те са много красиви!
Примерно един Москвич квото и да го правиш, си е Москвич.