Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте, изгоря ми лявата крушка на късите светлини. Въпросите са ми два. Какъв вид е, за да си купя и може ли да се сменят и централните крушки с някакви по-силни?
Благодаря! А другите дали мога да ги сменя? В сайта излиза само един вид за къси. Сега вече ми хрумна, че като е на къси с тях светят и дневните. Трябва да проверя.
Beroe написа: 22.12.2022, 23:49:31
Здравейте, изгоря ми лявата крушка на късите светлини.
Всъщност е дясната. Гледат се по посока на движението.
Beroe написа: 23.12.2022, 00:03:42
Сега вече ми хрумна, че като е на къси с тях светят и дневните.
При О2 може чрез VCDS (или друг такъв уред за диагностики и настройки) да се конфигурира дневните светлини откъде да светят - чрез късите, чрез дългите или чрез фаровете за мъгла. Може и да се настрои на колко процента от мощността си да светят. Предполагам, че това го може и при Рапид. Така че ако те притеснява силата на късите, можеш да настроиш дневните да светят по-слабо или пък в ролята на дневни да светят например дългите на 30-40%. През фаровете за мъгла е проблемно, тъй като в закона пише, че трябва да светят "дневни или къси светлини". Когато вместо това светят фаровете за мъгла, катаджиите се хващат за това и се заяждат.