Спирачки
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Asenkata13
Спирачки
Здравейте колеги,предложете дискове и накладки за шкода фабиа 1,9тди?
-
shibumi
- Гараж: Fabia 1 2006 1.4 TDI PD 80 ps, Octavia Scout 2008 2.0 TDI PD 140 ps, Fabia 1 VRS 2005 :) , Fabia 1 1.9 SDI
Спирачки
Ако не греша за 1.9 ТДИ се препоръчват АТЕ.
Лично мнение - аз за спирачки, гуми и фарове се опитвам да не правя компромиси. Разбира се има и други марки на пазара и е въпрос на лична преценка, крайното решение.
Успех
Лично мнение - аз за спирачки, гуми и фарове се опитвам да не правя компромиси. Разбира се има и други марки на пазара и е въпрос на лична преценка, крайното решение.
Успех
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Спирачки
Какво значи за 1.9 тди се препоръчва ате? Всеки може да сложи каквото си иска и му е по джоба. На моята кола всичко ми е на трв и за момента съм доволен.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
shibumi
- Гараж: Fabia 1 2006 1.4 TDI PD 80 ps, Octavia Scout 2008 2.0 TDI PD 140 ps, Fabia 1 VRS 2005 :) , Fabia 1 1.9 SDI
Спирачки
Привет, моля за извинение !!!skodko написа: 04.12.2022, 09:32:06 Какво значи за 1.9 тди се препоръчва ате? Всеки може да сложи каквото си иска и му е по джоба. На моята кола всичко ми е на трв и за момента съм доволен.
Когато сменях дискове на 1.9 ТДИ РС - в сервиза казаха, че се препоръчва АТЕ... та може аз да не съм разбрал правилно, дали е препоръка на сервиза или на Шкода.
Може би за РС има разлика... Или може би разликата в цената между ТРВ и АТЕ в момента е била такава, че хората ми препоръчаха АТЕ
В интерес на истината преди да сменя дисковете и накладките нямаше свирене/шум при спиране. Когато сложих чисто нови дискове и накладки няколко месеца се чуваше шум/свирене, което доста ме дразнеше. Но след време изчезна. Някак си при други коли които съм имал не бях забелязал подобно нещо.
Надявам се да не съм подвел колегата !
Поздрави
-
Asenkata13
Спирачки
Здравейте,сложиха се Ате, ще ги видим занапред как ще се държат!!!