Октавия 4 - Време за доставка (от опит)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
dannyMatev
Време за доставка(от опит)
Минаха 2 седмици откакто дилъра ми каза пак да се обадя след 10 дни и този път датата за доставка беше изчезнала, а последно беше края на януари 2023. Има ли някой, който са го изненадали с по-ранна доставка при неналична прогнозна дата или да не се надявам на чудеса преди Коледа?
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Малко инфо за Ти-Рок от днес.
1,5ТСИ има предвидени за производство и идват за 4-5 месеца.
Поръчкова 2,0ТСИ,автомат и 4х4 с лек компромис в оборудването за около и над 6 месеца.
За Голф се чака година и половина,същото и за Пасат.
Поръчкова 2,0ТСИ,автомат и 4х4 с лек компромис в оборудването за около и над 6 месеца.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
shpeki
На фона на ситуацията в момента това са разумни срокове.coverdale написа: 29.11.2022, 19:46:53 Малко инфо за Ти-Рок от днес.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Зависи от коНфигурацията,ама около 70 хил.
- coverdale
Пак казвам,зависи от екстрите.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Това е интересно. И аз погледнах, че има бая избор на склад, а и това че няма проблем с доставките е учудващо. Няма интерес от клиентите към тях ли, скъпи ли са им ?
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
По скоро го налагат на мястото на Пасат. Седана на Пасат вече го няма остана само комби версия. При Артеон излезна шутинг брейк, което е ок ако си взимаш колата само за каране. Ако ще е за работа на мен не ми е ок. Шутинг брейк -а ми е "дизайнерско" комби - хем е комби хем не е. За сега Пасат комби все още е с по-изправена врата на багажника спрямо други комбита. За мен това е плюс понеже ми се налага да карам големи кашони без да сгъвам седалките. Между другото фейслифта на Пасат няма пръскалки на фаровете и не могат да се поръчват (не, че ми липсват)
-
Sinchero
Здравейте,може би не е точно за тук тази тема, но ще се пробвам.Има ли някой представа за какъв период идва поръчана Scala. Никъде не намерих точни срокове или написано някъде.Ще съм благодарен, ако някой има информация.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Юни месец тъщата пазари 2.0 дизел, ДСГ, р-лайн, спортни седалки, всякакви асистенти, модерни фарове, дигитално табло и прочие за 64к лв. Направиха ни отстъпка, понеже трета кола взимаме от тях, иначе гонеше 66-67к мисля.
ПС: БЕЗ ДДС )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Почва да става от:
100 бона за електричка са много,на 100 бона за електричка са нормални![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
100 бона за електричка са много,на 100 бона за електричка са нормални
-
alexinchains
- Гараж: Йоника
По-назад в темата бях писал, че реално нямаме договор за доставка, а договор за плащане при евентуална доставка. Някой беше коментирал, че няма такова нещо, двойно капаро, задатък и т.н.ѝ
Понеже грам не разбирам от право, по съвет на друг колега по-назад в темата се консултирах с адвокат, така да се каже "put your money where your mouth is".
Адвокатът потвърди това, което са писали и други колеги по темите. В края на договора, или при невъзможност за доставка от тяхна страна, просто ти се връща капарото с 5те процента и това е.
Така че отново казвам, това е договор за плащане при евентуална доставка.
Понеже грам не разбирам от право, по съвет на друг колега по-назад в темата се консултирах с адвокат, така да се каже "put your money where your mouth is".
Адвокатът потвърди това, което са писали и други колеги по темите. В края на договора, или при невъзможност за доставка от тяхна страна, просто ти се връща капарото с 5те процента и това е.
Така че отново казвам, това е договор за плащане при евентуална доставка.
-
atom
Аз лично, ако се стигне до това, за 7000 лв. допълнително за годината дето са ми изгубили доста ще си поиграя.
Отделно ще го направя максимално публично.
По отговора на адвоката, този адвокат за недействителни клаузи дали е чувал. Или вика, щом го пише в договора може и законите да не се спазват.
П.С. Имам чувството, че някой от Еуратек ги пуска тия постове.
Отделно ще го направя максимално публично.
По отговора на адвоката, този адвокат за недействителни клаузи дали е чувал. Или вика, щом го пише в договора може и законите да не се спазват.
П.С. Имам чувството, че някой от Еуратек ги пуска тия постове.
-
alexinchains
- Гараж: Йоника
Колега, пожелавам колата да дойде навреме, но ако не дойде, ще следим публичното дело.
Аз лично нямам нито време, нито желание да се занимавам с такива неща.
Аз лично нямам нито време, нито желание да се занимавам с такива неща.