Tesla
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
Tesla
Видеорегистраторите в някои страни са забранени заради същите причини.
Отделно имаше нещо за Тесла и немските полицейски управления баш поради тези записи, но не мога да се сетя подробности.
Отделно имаше нещо за Тесла и немските полицейски управления баш поради тези записи, но не мога да се сетя подробности.
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Tesla
Не смятам, че тази функция на Тесла (нарича се "Sentry mode") нарушава нещо по GDPR. Снимките от телефона ми, които съм направил на публично място отново отиват в моя облак. Това трябва ли да ме прави нарушител на GDPR? Ако си сложа охранителна камера на къщата, отново ли ще нарушавам GDPR?
Взето от уикипедия:
Взето от уикипедия:
Има някои случаи, които не са разгледани конкретно в GDPR, поради което се третират като изключения.
- Лични или домакински дейности
- Органите на реда
- Национална сигурност
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Tesla
Абе к'ви лични данни? Няма номер на кола (регистрация), за да се пъне тоя фейсбук герой! А той, защо снима лична вещ с инфо на екраните и я пуска в публичното пространство?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Tesla
zloQQ, Лицето ти е лични данни. Показва, къде си се намирал към този момент от време.
Преди време някакъв беше съдил заради охранителна камера, която го снимала с някаква булка и така жена му го гепила и се беше развела. И мисля бая сериозно обезщетение беше спечелил.
Трябва да администрираш записите по закона, което съм сигурен, че едва ли ще правиш.
https://trafficnews.bg/bulgaria/voina-v ... na-140751/
Преди време някакъв беше съдил заради охранителна камера, която го снимала с някаква булка и така жена му го гепила и се беше развела. И мисля бая сериозно обезщетение беше спечелил.
Да, ако снимаш извън нотариалните граници на имота ти. Например тротоара пред вратата.pdimanov написа: 14.07.2022, 20:07:25 Ако си сложа охранителна камера на къщата, отново ли ще нарушавам GDPR
Трябва да администрираш записите по закона, което съм сигурен, че едва ли ще правиш.
https://trafficnews.bg/bulgaria/voina-v ... na-140751/
Бееееее.....
- Kikovachev
- Гараж: O4 Skoda Octavia Edition 1.5 mHev DSG
VW Golf V 2.0 FSI DSG
Tesla
Снимка на лицето дори попада в категорията чувствителни лични данни, според GDPR, защото това е част от така наречените биометрични данни. Но все пак, GDPR е задължение само за юридически лица. Въпреки това всяка държава си има местни законодателства, които трябва да се спазват от цялото население
Различно е в различните държави.
- Kikovachev
- Гараж: O4 Skoda Octavia Edition 1.5 mHev DSG
VW Golf V 2.0 FSI DSG
Tesla
Да, прав си, сега го прочетох - личните данни на гражданин на ЕС са изцяло защитени от регулацията, дори да се намира в държава извън съюза.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Tesla
До вчера на рикша,днес със Тесла,тъй става ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Tesla
Ами от клипчетата и това дето пише в нетя излиза, че или шофьора е прикрит масов убиец или някой програмист си е оставил ръчичките.
Аз бих заложил на второто. Реално от как педала на газта се отвърза механично от спирачния апарат... духа е пуснат от бутилката. Следващото е да се откачи кормилният прът и да се замени с потенциометър и мотор![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Аз бих заложил на второто. Реално от как педала на газта се отвърза механично от спирачния апарат... духа е пуснат от бутилката. Следващото е да се откачи кормилният прът и да се замени с потенциометър и мотор
Бееееее.....
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Tesla
Китайците отдавна пускат такива "забавни" клипчета,що ли?Почнаха инвазия в Европа с техните коли
При натискане на педала на газта и спирачката едновременно,софта реже газта и колата спира.Отделно,като пуснеш газта светват стоповете(рекуперация)![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
При натискане на педала на газта и спирачката едновременно,софта реже газта и колата спира.Отделно,като пуснеш газта светват стоповете(рекуперация)
Да обвиниш компанията с най-добър софт,за момента,в автомобилостроенето,е нелепо