Ламподържател за заден десен стоп на Октавия 2

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
sasho

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG

Мнение от sasho »

Здравейте,

Изгоряла ми е фасунгата на стоповете на заден десен, Октавия 2 хечбек. Проблемът е там, че никъде не мога да намеря да си взема и да сменя частта, защото, ако много евентуално по онлайн магазините изобщо намеря подобно нещо, то е от този вид: https://www.avto.bim.bg/Lampodurjatel-z ... e_id=16260 , а при мен е съвсем друга формата на ламподържателя (прав, като летвичка с 4 фасунги и букса долу вдясно). Някой има ли идея от къде мога да си купя такова нещо? Мерси :)

п.с. https://www.cars4u.bg/uploads/com_artic ... 351f07.jpg - е такова, ново ми трябва.
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

sasho,

На Фабия 1 е същия, прав. Сменявах преди месец крушка.
sasho

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG

Мнение от sasho »

Хм, не знаех, ще потърся, мерси.
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”