Аз съм напълно окей да се включа като 14-ти участник и да се дели на 14, независимо дали ще завъртя някоя обиколка или не. Няма да се цепя от колектива.

Да пусна запитване да изпратят тия кОчкиSilverBullet написа: 19.10.2022, 16:59:29 колата ми е мръсна, някви мадами да я измият ,ще докараш ли

Аз писах преди седмица, че отпадамpeyopetrishki написа: 19.10.2022, 15:56:23 От пистата актуализираха малко офертата, смисъл то винаги си е било така сигурно, ама никой не ми каза до сега.
Цената е 700лв до 12 коли (58,33лв на кола), ако колите са повече сметката става по 60лв на кола. Например 15 коли са 900лв. Времеизмерването е 250лв. Цената ще се формира според броя на колите, които ще се движат на пистата, а това ще е ясно в петък явно. Пожарна и линейка са включени в цената.
Две бегачки отпадат - @BlackPearl и @Audirulzz, a @Kaloyan_vRS e под въпрос. Към момента това са актуалните участници.
peyopetrishki
Taratajki
todor87
SilverBullet
ЦецоNOL
The Hooligan
vipra
BlackPearl
SimonSez
vankissa
digitalundgrd
todor_rs
Тодор Пецанов и Петър Петров
Това са 13 коли.
Леката корса и бенвето с големия охлюв не ги броя, понеже нямам никава информация за тях, като изключим писаното тук. @The Hooligan ако направиш ъпдейт би било супер.
digitalundgrd написа: 12.10.2022, 15:10:35 Много ме е яд, но за съжаление 99% отпадам за карането![]()
Оставям 1%, ако нещо се промени в последния момент и успея за втората сесия следобяда.