Съвет за покупка на Кодиак 4х4
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Rosti80
С един и същ двигател 190 коня 2000, определено гаранционната тигуан е доста по шумна, по неравностите доста се чува и скоростите имат доста забавяне. Кодиака на многото км. който карах, беше доста по тих, скоростите не се усещаха като се включват и него го карах по доста неравен път, нямаше грешка. Това са преки наблюдения за 15-20 км. пробег и на двата
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
Мислех, че съм се объркал, но наистина искат 60К за 5 годишен Кодиак ръчка ..Rosti80 написа: 26.09.2022, 18:27:19 Тя е върната при представителя в Швейцария и е взет нов автомобил и от там насам. Сега Излезе една сякаш добра обява, ама е с ръчни скорости.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=pro8x1
.-
stivek
- Гараж: Skoda Kodiaq Vision FL 2021 1.5 TSI ACT
Пазарът е откачил. Ние взехме за 68, преди 2 месеца, Кодиак Vision 1.5 TSI, ръчни скорости + панорамен покрив и други екстри.Impress_me написа: 27.09.2022, 18:44:20 Мислех, че съм се объркал, но наистина искат 60К за 5 годишен Кодиак ръчка ..
-
shpeki
Има и коли на по2-3 по-скъпи от нови. Който не му се чака година плаща надценка.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
Rosti80
Здравейте, днес отскочих до София да видя Сеата. Запазен е, има тук там от камъчета чукнато по врати и брони, все пак е на 45000 км. Вози като кодиака, предавки, всичко е 6, плавно и неусетно. Тигуана, за който вчера споделих, наистина е доста по зле от Сеат и Шкода. Сеата е малко по тесен, влизането от пасажерската врата е с по голямо навеждане, някак си не е измислено, скосена е вратата. На кодика се чувства по широко и комфортно. Но вътре таблото, седалките, сякаш са от по добри материали от на Кодиака. Няма електрически седалки. Няма камера 360. Мултимедията е повдигната, според мен е по добре. За возия е екстра. Другото, което, от сеат са му дали, че трябва да се сменя някаква семерина между скоростна кутия и двигател и още нещо, забравих го. Около 500 лв. По спортен изглежда. Тези километри са изминати само градско в София. Та в дилема съм
На сеата според мен бързо ще му пада цената или няма да може да се продаде в последствие заради малкото търсене на модела и марката. За кодиак мераклии ще има 
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Rosti80, Абе незнам, за мен тоя Сеат е на горе долу нормална цена, а Кодиака е на много завишена.
За другото си е така, екстрите са по-малко. А Сеата е с по-спортно излъчване.
Ти си с парите, в твоята къща ще влезне... ти си решаваш.
За другото си е така, екстрите са по-малко. А Сеата е с по-спортно излъчване.
Ти си с парите, в твоята къща ще влезне... ти си решаваш.
Бееееее.....
-
Ме4о Коди
- Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
- Обратна връзка:
На мен 180 000 ми се виждат множко, особено при тази цена. Смяната на маслото на DSG DQ 500 по предписание на производителя трябва да става на всеки 60 000 км, а на Халдекса на третата година, т. е. 140 000 май е бая просрочила. Ангренажният ремък заедно с водна помпа беше около 150 или 160 000, но е силно препоръчително да стане по- рано. Приятел с 150 TDI скъса ремък на … 121 000. Поръчаха му нов двигател. Освен това с тоя плевенския внимавай, познавам го структурирането на обявите му- иначе телефоните и името на търговеца го сменя. Да кажем , че съм бил клиент преди години.