Разград - лудогорските орли!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Страхотна среща.
Макар и да пристигнах късно 15:45 , заварих всички. Извинявам се, че не успях на всеки да обърна внимание....на следващата среща.
Излязох от кръщенето и направо дойдох, трябваше да мина да си вземе екипа и да дойда екипиран, да шия Милчо на футбол и дузпички.
Макар и да пристигнах късно 15:45 , заварих всички. Извинявам се, че не успях на всеки да обърна внимание....на следващата среща.
Излязох от кръщенето и направо дойдох, трябваше да мина да си вземе екипа и да дойда екипиран, да шия Милчо на футбол и дузпички.

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Браво,хубава среща се е получила.Благодарности за видеото.
Кой взе топката на децата?
Кой взе топката на децата?
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Sec8200
- Гараж: под наем
Искам и аз да изкажа благодарност за гостоприемството от домакините и всички колеги от форума! Силна група са, сериозна работа. Като се почне от старата школа, та се завърши до новите участници. Организация, отношение, всичко на ниво.
Аз закъснявах, от Бургас тръгнахме късно, но бях си наумил, че ще отида за час-два да се запозная, с който е останал. Оказа се за мой късмет, че хванах всички
Бързайки и превишавайки скоростта след Шумен ми се появи в огледалото една 'още по-бързаща' черна vRS-ка и реших да дам път, тъкмо щях да изпреварвам. Да не казвам аз с колко карах, а едвам мернах дифузиорите отзад като ме изряза
На пътя много респектира машината, евала.
Дъщеря ми много се изкефи. Както се вижда по-долу се набута на всички снимки, които успях да снимам
После се наложи да обяснявам защо не съм купил vRS-ка на връщане - хахахах
п.п. ще гледам се обаждам за по бира като минавам през града. Стига да позволява времето ще се радвам.
п.п.2. има ли начин да се изтеглят снимките в цял размер и клиповете
Аз закъснявах, от Бургас тръгнахме късно, но бях си наумил, че ще отида за час-два да се запозная, с който е останал. Оказа се за мой късмет, че хванах всички
Бързайки и превишавайки скоростта след Шумен ми се появи в огледалото една 'още по-бързаща' черна vRS-ка и реших да дам път, тъкмо щях да изпреварвам. Да не казвам аз с колко карах, а едвам мернах дифузиорите отзад като ме изряза
Дъщеря ми много се изкефи. Както се вижда по-долу се набута на всички снимки, които успях да снимам
п.п. ще гледам се обаждам за по бира като минавам през града. Стига да позволява времето ще се радвам.
п.п.2. има ли начин да се изтеглят снимките в цял размер и клиповете
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
Значи, такова нещо можеш да видиш само от черни или червени РСки.fallenfbsd написа:Бързайки и превишавайки скоростта след Шумен ми се появи в огледалото една 'още по-бързаща' черна vRS-ка и реших да дам път, тъкмо щях да изпреварвам. Да не казвам аз с колко карах, а едвам мернах дифузиорите отзад като ме изряза![]()
Дъщеря ми много се изкефи. Както се вижда по-долу се набута на всички снимки, които успях да снимамПосле се наложи да обяснявам защо не съм купил vRS-ка на връщане - хахахах
Бялата техника, като хладилници и перални, могат да развият такава скорост, само ако ги хвърлиш от някоя скала и полетят надолу. Но тогава ще се притеснят, да не се изцапат много.
П.С: Радвам се, че срещата ти е харесала, ако знаеш пък на Вонеща Вода какво ще е.
Но да не издавам, че ще има много изненади!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тъкмо щях да питам коя е била тази бърза черна рс.Щото не може да е Черната от Толбухин.Ня обикновено с 90 кара по магистралата.
Това е било някакъв прецедент просто.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
1 път ме засекли и то с неШкода като си пърпорех със 110 и вече, айде, заклеймихме го....
На магистрала кво да я пъна, иначе, бой баце!
Слагай лак на вратите на хладилника.
На магистрала кво да я пъна, иначе, бой баце!
Слагай лак на вратите на хладилника.

- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Бравос на всички ви!Радвам се,че сте си изкарали страхотно.Вдигна ми се настроението от снимките и видеото...!!!И времето е било екстра като гледам.
Поздрави.
Поздрави.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
fallenfbsd написа:ми се появи в огледалото една 'още по-бързаща' черна vRS-ка и реших да дам път, тъкмо щях да изпреварвам.
Хаха... ти където и да пътуваш все черни rs-ки са ти в огледалата
-
Sec8200
даSvetilio написа:fallenfbsd написа:ми се появи в огледалото една 'още по-бързаща' черна vRS-ка и реших да дам път, тъкмо щях да изпреварвам.
Хаха... ти където и да пътуваш все черни rs-ки са ти в огледалата![]()
става им навик
преследват ме, после едвам им виждам дифузиорите като заминават
-
Sec8200
ммм.. да не пиша, че кой знае кой чете, но на стеснението след последното уширение карах с +20,+30км/ч над разрешеното, черната имах време да я видя в огледалото, разбира се разпознах, че бърза, знаех за къде, и с едно Ауди ме минаха като спрялbega4kata написа:Тъкмо щях да питам коя е била тази бърза черна рс.Щото не може да е Черната от Толбухин.Ня обикновено с 90 кара по магистралата.
аз затова казах на Искрен, че отзад стои много нахъсана, стойката е яко спортистка. Дифузиорът и ауспусите много я назлобват.
Подозирам, че ако бях по-рано пък щях да гледам как седи дифуизиора на червен и бял цвят - хахаха.
Респект и за другите две - като видях 20" ми се зави свят как ги е опазил.
А за бялата очаквах по-яко викане като падна топката, размина им се на децата, така да се каже
Всичките коли на срещата бяха на ниво - подготвени, нагласени, строени. Хубаво, че не ме върнаха, но ако и през мивка минех отиде ....
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Да си признае папарака, който ни е щракнал и публикувал в пресата. няма го бием, само ще почерпи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Тези дето снимаха от горе трябва да са били. Тази статия може да се качи в новините на форума и фейса.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
И моя капак пак отворен ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Той явно влиза и във форума, защото е приписал горе долу едно към едно писанията ми. Аз не съм забелязал кой кога е снимал от шосето. А ти земи си сложи един ластик на багажника да се затваря сам щот загрозяваш публичните изяви.