Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Без изобщо да разбирам ми прави впечатление, че на тези специално стейджовете са как да кажа - “по-леки”. Разгледах им и други клипчета и има разлика с други мапери…
Все тая де, скоро се надявам и аз
@Rangel, @shpeki,
Ако имам възможност да си позволя Хуракан Перформанте, ще си извъртя и такъв бесен проект, че хойката ми ще става преди мен всеки ден с ерекция и ще ми прави кафе
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Абсолютно. Вместо хуракан ще карам каквото купе искам, с какъвто мотор и коне пожелая, с редена кутия и ще е 1 офф, а тия с ламботата ще подсмърчат като съм наоколо
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Малко и от другата не толкова розова страна на тунинга:
Колата е правена от-до на макс, без да са пестени пари и средства, няколко месеца се работеше по нея. За жалост приключи след няколко изкарвания (засега).