Здравейте,
Карам Супърб 3 закупен нов тази година. Нямам предишен опит с марката. Преди около 2 седмица направих актуализация на софтуера на мултимедията. Може би ден след това по време на път ми звънна единия от телефоните който е свързан с колата като "свободни ръце" (не е като app). След приключване на телефонния разговор, отсрещната страна затвори след което мултимедията продължаваше да показва, че съм в разговор което от своя страна заглушаваше радиото. Около 15-20 минути шофиране, проблема си останаваше, дори с кратко спиране и гасене на двигателя също проблема остана. Едва след като спрях колата и я заключих за около 5 минути, след последвало отключване и запалзване на двигателя всичко беше ОК.
Някой сблъсквал ли се е е с този проблем?
Благодаря предварително!
Свободни ръце, радио проблем
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
holmberg
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Привет,
не съм се сблъсквал с този проблем, но съм се сблъсквал с други, изразяващи се в замръзване/ блокиране/ бъгване на инфот. система. Мога да дам практичен съвет за шанс за борба:
Рестарт на системата - това се случва като задържиш бутона "ON/OFF" за по-вече от 7 секунди (аз лично задържам бутона докато не се рестартира самата система .. 10тина секунди)
Поздрави
не съм се сблъсквал с този проблем, но съм се сблъсквал с други, изразяващи се в замръзване/ блокиране/ бъгване на инфот. система. Мога да дам практичен съвет за шанс за борба:
Рестарт на системата - това се случва като задържиш бутона "ON/OFF" за по-вече от 7 секунди (аз лично задържам бутона докато не се рестартира самата система .. 10тина секунди)
Поздрави
-
holmberg
Благодаря за бързия отговор! Да не се надявам, да нямам други драми, но при евентуална такава ще пробвам метода със задържане на бутона.