Проблема е в измислените пари, които такива, като мен ( DevOps ) получаваме срещу скалиране на продукт с два бутона.
Просто реалното производство няма как да скалира нещата/материалите/работната ръка - както аз мога да скалирам сървъри.
Следователно имаме пренасищане с пари във виртуалния свят, което води до презавишено потребление на благини на което материалният няма как да отговори.
Най-лошото е, че дори не сме започнали да виртуализираме всичко.
Мъск като докара роботите и капитализма се усети, че не ходят на море и не си пускат болнични, тогава ще им стане тъжно на автомобилните производители, като няма да има силикон за години напред.
По темата: Ходих на тест-драйв на една такава. Колата за тия пари в този сегмент е абсолютен бонбон.
Според мен няма нужда от всичките глупости с които я пълнят. Колкото повече електронни тъпотии имаш, толкова по-тежка става колата и се губи смисъла на RS. Поръчай я според българската реалност и шофиране и ще дойде една идея по-бързо.
Лично мнение: Аз бих я конфигурирал да е максимално лека. Кефа от шофирането е още по-голям.
Skoda Octavia 2.0 benzin rs
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Skoda Octavia 2.0 benzin rs
На морето колите са най-бързи!