Skoda Octavia 2.0 benzin rs
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tzvetkov077
Добро утро .
Искам да разбера какво е мнението на хора който притежават Skoda Octavia 2.0 RS benzin. Модел 2021 год.
Питам защото съм се насочил към този модел да притежавам.
Предварително ви благодаря.
Искам да разбера какво е мнението на хора който притежават Skoda Octavia 2.0 RS benzin. Модел 2021 год.
Питам защото съм се насочил към този модел да притежавам.
Предварително ви благодаря.
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Цяла тема:
viewtopic.php?t=3238
Доста изчерпателно ревю:
viewtopic.php?p=286482#p286482
От тук трябваше да започнеш:
search.php
П.С. И темата е в неправилния раздел.
viewtopic.php?t=3238
Доста изчерпателно ревю:
viewtopic.php?p=286482#p286482
От тук трябваше да започнеш:
search.php
П.С. И темата е в неправилния раздел.
- Rado87
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2.0 TSI
@tzvetkov077,
И тези, които вече я имат и я карат, и тези, които сме я поръчали и я чакаме, и тези, които са имали и минимален досег до тази кола ще ти кажат едно и също нещо брато - колата е ТОП, самолет дет вика колегата "smoke". Ако имаш парите и си се навил, но и имаш търпението да почакаш (че малко бавно идва) няма какво да се чудиш. Вярно малко си сбъркал мястото и темата, но това е простимо
Не е нужно никой от нас да ти обяснява за тази кола. Пусни си youtube и разгледай има над 20 видеа с ревюта на този автомобил. Гарантирам ти, че мн бързо ще придобиеш представа какво представлява колата. Не вярвам да има човек във форума на Шкода, конкретно секция Октавия, който да ти каже - Не я купувай
(може и да греша де). Успех в решението, аз моето го взех с едно сядане само в тази кола в Еуратек един зимен ден 
И тези, които вече я имат и я карат, и тези, които сме я поръчали и я чакаме, и тези, които са имали и минимален досег до тази кола ще ти кажат едно и също нещо брато - колата е ТОП, самолет дет вика колегата "smoke". Ако имаш парите и си се навил, но и имаш търпението да почакаш (че малко бавно идва) няма какво да се чудиш. Вярно малко си сбъркал мястото и темата, но това е простимо
-
tzvetkov077
Благодаря ти за думите .
Поръчах я . И ще дойде колата след 235 работни дни при мен.
Поръчах я . И ще дойде колата след 235 работни дни при мен.
- Rado87
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2.0 TSI
235 ??? Лелеее кога ги дигнаха от 180 на 235. Значи се настрой за чакане
При мен скоро изтичат 180 и още се планира ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Здравейте,
Тук във форума намерих доста полезна информация за този модел, много благодаря!
Това с 235 работни дни е малко плашещо, аз смятам да поръчвам до седмица-две...
Блазни ме много и вариант с 4x4 и съответно дизел. Някой има ли наблюдения върху дизеловия RS или всичко до сега е бензин само взето в БГ?
Тук във форума намерих доста полезна информация за този модел, много благодаря!
Това с 235 работни дни е малко плашещо, аз смятам да поръчвам до седмица-две...
Блазни ме много и вариант с 4x4 и съответно дизел. Някой има ли наблюдения върху дизеловия RS или всичко до сега е бензин само взето в БГ?
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Ей върнааа ни като през комунизЪма...
Пара в народа бол, а се чака по 10 годиН за кола![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Пара в народа бол, а се чака по 10 годиН за кола
- atanashh
Срока си е толкова 180 + 60 дни, ще се чака.
Аз оставам на Дизел 4*4, тези дни ще я поръчам
Аз оставам на Дизел 4*4, тези дни ще я поръчам
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Абе аз ли не мога да смятам или 235 работни дни са 11 месеца!?!?!? Как имате нерви не знам
- atanashh
И аз не знам, но скоро смятам да разбера
- Petk0FF
- Гараж: Без гараж ;)
- Обратна връзка:
Ами като собственик на О2 РС 2.0 200к.с. и е влюбен в колата си то тази от 2021г може да е само още по-добра. И само на бензин!
И малко Оффтопик:
Преди няколко години бях на една командировка до Чехия с отбор наши юнаци пишман бизмесмени и там имаше хора от борда на директорите на Шкода.
Имах чувството, че сме някакви клошари. Просто средата сред която попаднах беше на съвсем друго ниво. Та тези хора точно се бяха върнали от Германия и бяха бесни. От Ауди са искали от тях да затворят два от заводите си в на Шкода в Чехия и щяло да ги компенсира с завод на Ауди. Пичовете директно ги отразали им предложили обратната сделка. Та още тогава стана дума, че всичко на Шкода е продадено за година напред и не могат да смогнат с производството докато на Ауди продукцията залежава по паркингите и не се купува. Искали са изграждане на още един завод на Шкода но германците не са позволили.
И малко Оффтопик:
Преди няколко години бях на една командировка до Чехия с отбор наши юнаци пишман бизмесмени и там имаше хора от борда на директорите на Шкода.
Имах чувството, че сме някакви клошари. Просто средата сред която попаднах беше на съвсем друго ниво. Та тези хора точно се бяха върнали от Германия и бяха бесни. От Ауди са искали от тях да затворят два от заводите си в на Шкода в Чехия и щяло да ги компенсира с завод на Ауди. Пичовете директно ги отразали им предложили обратната сделка. Та още тогава стана дума, че всичко на Шкода е продадено за година напред и не могат да смогнат с производството докато на Ауди продукцията залежава по паркингите и не се купува. Искали са изграждане на още един завод на Шкода но германците не са позволили.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Скоро един маняк от Американските групи за Ауди беше писал как е чакал нова RS5 и накрая му пратили писмо , че ще дойде без някои основни екстри и после ще му ги ретрофитват, че нямало модули.Morkova написа: 04.09.2022, 21:04:40 Абе аз ли не мога да смятам или 235 работни дни са 11 месеца!?!?!? Как имате нерви не знам
Остави, че ще чакаш повече от година реално , ами накрая и идва 2/3 кола

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Kikovachev
- Гараж: O4 Skoda Octavia Edition 1.5 mHev DSG
VW Golf V 2.0 FSI DSG
Потвърждавам за същата история и у нас - колега тук в София си поръча Рено (Каптур), колата пристигна след 6 месеца с липсващи екстри. "Обещали" са му, да му звънкат от дилърството, като пристигне някоя екстра и да ходи, да му я монтират. Вече половин година си я кара и все още чака обажданеЦецоNOL написа: 05.09.2022, 12:37:23 Остави, че ще чакаш повече от година реално , ами накрая и идва 2/3 кола
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Същото. На тъста са му дали колата без екстрата към огледалата за мъртвата точка и безжичното зареждане.Извади я от автосалона, не е поръчвана индивидуално.Kikovachev написа: 07.09.2022, 17:58:49 "Обещали" са му, да му звънкат от дилърството, като пристигне някоя екстра и да ходи, да му я монтират.
Минаха 6 месеца и си седи с обещаното.
- Kikovachev
- Гараж: O4 Skoda Octavia Edition 1.5 mHev DSG
VW Golf V 2.0 FSI DSG
"Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път" - новият слоган на автомобилната индустрия