Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
digitalundgrd написа: 31.08.2022, 12:18:16
се засилиш
Аз на тази писта съм излизал веднъж да карам. И всички останали я напуснаха
Вероятно щото съм в собствен клас. Клас "Миксер супер бавняр"
И смятам, че този път ще съм първи.... отзад напред в класацията
Платил съм капаро, така че датата е запазена - 21.10.2022. До 14.10 трябва да потвърдим точната бройка коли. Ако има някой, който не желае времеизмерване да си каже. Може да му падне 5-10лв цената
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Добро утро,колеги.Може ли да запишем още 2-ма колеги.Тодор Пецанов и Петър Петров и двамата са върли фенове на Шкода,като Тодор е бивш рали състезател карал навремето Шкода 120ЛС Металекс,много добър в тунинга на Шкода и разбира се и в карането има какво да ни покаже на пистатана въпреки,68 -те си години.Двамата ще карат неговата Шкода 130Л
Станахме 15 коли, доста прилично. Другата седмица в сряда трябва да потвърдя точната бройка.
peyopetrishki
Audirulzz
Taratajki
todor87
SilverBullet
ЦецоNOL
The Hooligan
vipra
BlackPearl
SimonSez
vankissa
digitalundgrd
todor_rs
Rangel
Тодор Пецанов и Петър Петров
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
peyopetrishki написа: 09.09.2022, 14:41:34
Тоа охльов докато спуулне и на Дракон Ринг иде завой
Туй не е дизел на 2 бара
Каза че 1.2 надува, има 400+ на гуми а теглото е малко над 800 кг. Като се "запознаят", ще прецени дали още да надува или ще намалява налягането
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Пичове, за пистата задължително ли е да съм с каска в колата или е по-скоро по мое желание/преценка?
И там дават ли под наем и на каква цена?
.. или идва по-добре да си купя, въпреки че... струва ми се излишно при тази честота на посещения на подобни мероприятия от по веднъж на година/две (за себе си говоря).