Човека е изсипАл 1339лв.
В момента, в който иде при някой друг и той я пипне - филма с РЕВО приключва за връщане на пари.
От опита, който имам едва ли някой ще му коригира и рови карти и прочее.Всеки си ремапва както знае и може и си залага на неговото.
Освен това какво правим , ако все пак някой коригира файла и Пецата се осветка?Ще каже ми аз само коригирах, то друго може да е от на РЕВО файла.
Моята кола с РЕВО 1 само ,без ролки, интейкове и прочее вдигаше на баирите по Карнобат 296км/ч без зор.
Сега , ако вдигне 280 тряаа правя банкет.
То не беше 1+/2/2+/Радев/TVS кутии/сега 034, остава само @todor87, да я мапне за проба и да се свършва
Колата явно иска генерация, защото къса вътрешните заварки в гърнетата и може и да се по отпуши , тъй като сега е без катове, а отзад всичко е Сток на 2х60мм с два резонатори и три гърнета
След 1+ я нямаше никаква , след махане на катовете да не говорим.
Ходих при Радев да я мерим - вика мога да ти налея моя Софт да видим, викам наливай, ебал съм го.
Тука въпроса е , че @pdimanov, може да се пребие като куче , изпреварвайки ТИР на някой баир и колата му влезе в авариен режим.
Щото на мен ми се е случвало едната бангия да умре в завой със 160, буквално й спря тока и не ме питай, НО поне се разбра, че си е проблем на старите комутатори и има решение , сменя се за 5 Мин , карах си един в багажника с една бобина резервна и готово.
Пецата да отива другаде , само и единствено след като РЕВО му върнат парите.
Въпреки, че се познавам с Цецо и работя добре с него, не виждам защо Пецата трябва да плаща инсталационни такси или каквото и да било , при все , че той иска да има Софт , а не иска да го връща просто Ей така.
Има явен проблем със софтуера или последствия механични след него, но както сЪм писал и преди РЕВО казват - само вие в целият свят имате такива проблеми, което също не може да се приеме за пълна истина, защото трябва да вярваме на това, което връщат като коренспонденция.
Няма как да знаем реално какво и що.