Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ifko написа: 23.06.2022, 14:51:14
Колеги, привет от един нов член на форума!
Моя Superb 2.0TDI 147kW L&K е поръчан в края на Октомври 2021 и последно като питах беше планирана за производство 37-ма седмица. И аз съм 180+60. Ужасна работа...
Днес отидох да проверя с дилъра дали има някаква промяна и ме изненада неприятно. Новата прогноза е седмица 46 да влезе за производство
А някакви допълнителни екстри добавял ли си? 4х4 ли е?
Аз поръчах Superb 2.0TDI 147kW L&K 4х4 с допълнителни екстри - навигация и отопляем волан на 11.03.2022 и засега е планирана за производство 49-та седмица.
plamenkr_82 написа: 16.08.2022, 12:05:35
А някакви допълнителни екстри добавял ли си? 4х4 ли е?
Аз поръчах Superb 2.0TDI 147kW L&K 4х4 с допълнителни екстри - навигация и отопляем волан на 11.03.2022 и засега е планирана за производство 49-та седмица.
Да 4х4 е, има допълнителни екстри, но не са кой знае какво. Допълнително има акустични стъкла, навигация Амундсен, волан с пера за превключване на предавките, цвят металик.
karmov_karoq написа: 16.08.2022, 15:58:17
Здравейте!
Някой има ли представа дали заводът в Млада Болеслав е още във ваканция...и евентуално до кога?
Благодаря!
Ако не се лъжа в Шкода казаха, че завода работи от понеделник 15.08
plamenkr_82 написа: 18.08.2022, 15:35:23
А кога направихте поръчката? И какво изпълнение е машината?
Обадих се в ЕТ Варна в началото на юли да попитам за сроковете за доставка на на Fabia или Scala. Казаха ми, че трябва да чакам от 6 до 9 месеца, но ми предложиха Karoq Ambition, 1.5 TSI, 7DSG, който щял да е готов до месец. Предполагам, че някой се беше отказал от направена вече поръчка. Подписах договор на 8 юли.