Спортно окачване:
Много мислих за него - наясно съм, че колата излгежда много по-добре с него, но преобладавщите мнения из нета са, че в комбинация с 18" джанти возията става не особено комфортна, особено при лоши пътища. Затова за момента се отказах, а Сами ми е обещал след време да ми даде оригиналните му пружини от РС-ката за проба (ако стоят още разбира се).
Сенозор за дъжд, кожен салон:
L&K ги има стандартно
DCC:
Тази опция много взе да ме блазни, но това което ме притеснява е, че е една сложна система, която на този етап все още не е ясно колко е надеждна. Иначе за предимствата й, няма две мнения. Ще го мисля още...
Front Assistant, ACC:
От FA явно има смисъл, а за ACC не мисля че карам достатъчно много извън града за да го използвам достатъчно често и да си струва.
Intelligent Light Assistant:
Вечер също карам сравнително рядко и мисля, че бих живял без това.
Като заключение, бих си сложил всички тези екстри, но в един момент трябва да се дръпне чертата, защото ако продължавам така, наркая ще размисля за Superb
FA и ILA ме блазнят предимно заради допълнителния хардуер (радар и камера), които в последствие са предпоставка за софтуерни модификации.
П.С. Можеби не е станало ясно, а можеби аз не съм наясно, но колата вече е капарирана и поръчана към завода. Мисля, че вече е късно за допълнителни пазарлъци и остъпки, или ..?
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)