Как така на някой им идват за 3 месеца, а на мен от 15.02.2022 и ми казаха, че седмица на пройзводство е 36-та календарна седмица ( 05.09. – 11.09, но не било сигурно).
Аз чакам от 5 месеца и се очакват още 2-3 месеца.
Ако се сърдиш, че ще ти я произведат след цели 6 месеца, то тогава какво да кажат хората, които чакат по година, че и повече?georgisirakov написа: 12.07.2022, 18:29:54 а на мен от 15.02.2022 и ми казаха, че седмица на пройзводство е 36-та календарна

. Успях да я зацапам яко в една кал около кремиковския манастир, но няма лошо да се калява.

На мен даже не си дават труда да ме излъжат с прогнозна седмица
Имаше някой дето беше поръчал февруари, ще чакаме да се похвали..
Привет, колега и честито!pikkAname написа: 09.08.2022, 09:08:52 Моята кола вече дойде. Успях да я зацапам яко в една кал около кремиковския манастир, но няма лошо да се калява.
От поръчка до доставка минаха точно 4 месеца при мен, изненадващо, но факт.
Все още нямам възможност да я покарам като хората, но утре заминавам малко на почивка и ще пообиколя повечко. След това ще драсна няколко реда, е ще се опитам да и направя и няколко по-хубави снимки
Джантите са R18, взех си ги от представителството на Шкода от Чехия. Разлика с това да ги взема от тук и от там беше 600 лв. Това е модела:
Ах, дано да дойде по-скоро.
Да, избрах си графитено сив и честно казано с черните пластмаси ми допада много колата. Аз видях на живо цвета преди да я взема и много ми допадна. Затова взех и тези черно сиви джанти.
Когато поръчвах колата ми казаха, че матричните светлини бавят поръчката. Като цяло хич не ми се чакаше и бях на косъм да се откажа, но жената ме нави. Но все пак не поръчах матрични светлини, а може би трябваше и малко се ядосвам все още - но се надявам да ми мине.

viewtopic.php?t=2656&start=165pikkAname написа: 14.08.2022, 15:01:30 Другото нещо, което според мен си е потенциален проблем и трябва да помисля за него е е тази глупост според мен от страна на шкода. При кално шофиране, песъчинки влизат от вътрешната страна на задните врати и потенциаялно там може да се появи ръжда
Как става поръчката от там? Трябва да някой да отиде на място или имат доставка?pikkAname написа: 14.08.2022, 15:01:30 Джантите са R18, взех си ги от представителството на Шкода от Чехия.
При мен стана с човек. Аз ги поръчах, платих и те ги оставиха в представителство, защото не може до избран адрес. След това колеги на брат ми пътуват чат пат и ми ги докараха.
И за Октавия ми казаха, че го няма, като поръчвах Юни месец. Имаше го в тези с доплащане, но дилърите казаха, че няма наличност и ще забави поръчката. Това до колко е вярно, е отделен въпрос обаче. Аз само тази екстра не успях да добавя, друго всичко имаше.