, тъй като е на 197 к км реални , проверена е в Еуратек . От там ми казаха , че е време за обслужване на ангренаж със прилежащите ролки и водна помпа , също и пистов ремък и обтегач... Надявам се този звук , който издава като загрее да е от някоя ролка или обтегач и след обслужването да изчезне .DSG-то има още 20 к км , маслото и е сменяно , дори тази година, лошото е , че върви към бокса за съединител... Такова неприятно чувство ме е налегнало , а и прочетох днес за някакво калибриране на скоростната , там с на контакт на D с предал до ламарината на газта за няколко секунди .... Направих го и по едно време предала пропадна , като че ли обезвъздушавам спирачки. П.С. Забравих да кажа , че що годе на спорт най-добре се държи DSG-то . Като , че по добре сменя скоростите и много по малко се усеща хъцането при смяна на предавките. Между другото нормално ли е като пусна климатик и да ми държи на моменти 1000 оборота , иначе е на 750 . На моменти с климатик мио държи 750 ... странна работа !!!