Здравейте,
искам да попитам има ли човек (за София), който може да ми активира VIM? Правих проби с Vag Com, но неуспешни?
Благодаря!
Video in Motion Octavia 3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Venomm
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Venomm, само за Колумбус или ако имаш тв тунер. За другите медии не поддържа видео.
Ако отговаря на тези условия, мога да ти го активирам.
Ако отговаря на тези условия, мога да ти го активирам.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Аз съ го активирал през Obdeleven ама никага не съм гледал. Всъщност какво може да се гледа ? С iPhone съм.
-
Rooster90
- Гараж: Skoda Superb 2021, 2.0TDI, 4x4, DQ381
С OBDeleven се пуска, най-хубаво става с мирорлинк, айфон е ограничен. Ако имаш колумбус - там вече е друга бира