Доставка на нов Супърб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
megi7503
Доставка на нов Супърб
На 14.01.22г.имам поръчан Супърб EDITION-дизел, TDI / 110 kW / 150 к.c., DPF, 7DSG, EU6, SCR.Допълнително оборудване подгряване на волана,акустични стъкла,виртуален кокпит,подгряване на предно стъкло,виртуален педал за багажника и др. Беше предвидена за 18 седмица март я промениха на 24 седмица,април 26 седмица,викам си няма да питам повече. Днес случайно се чувам с агента ,че му пращам познат за оферта и ми сервира,че са я променили на 37 седмица. Направо не можах да повярвам какво ми казва,но това е положението.
-
icohohi
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI Vision
Доставка на нов Супърб
Явно и Супърбите ги хвана вируса на Октавия и Кодиак
дано не е 9 месеца като при мен, че жената забременя след поръчката и роди преди да имам кола ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
atom
Доставка на нов Супърб
И аз чакам от началото на май.
Комби L&K, дизел, автомат и с акустични стъкла.
Колко време ви пише в поръчките? При мен е 180 + 60.
По време на моята поръчка само фаровете бяха това, което удължаваше срока, сега не знам.
Комби L&K, дизел, автомат и с акустични стъкла.
Колко време ви пише в поръчките? При мен е 180 + 60.
По време на моята поръчка само фаровете бяха това, което удължаваше срока, сега не знам.
-
megi7503
Доставка на нов Супърб
И при мен срокът е 180+60 дни.
-
bratchet
Доставка на нов Супърб
Скоро ще стане година от поръчката на Октавия и все още чакам, така че.....
-
Ifko
- Гараж: Peugeot 508 2.0HDI 180кс ; Skoda Fabia 1.0TSI 110кс
Доставка на нов Супърб
Колеги, привет от един нов член на форума!
Моя Superb 2.0TDI 147kW L&K е поръчан в края на Октомври 2021 и последно като питах беше планирана за производство 37-ма седмица. И аз съм 180+60. Ужасна работа...
Моя Superb 2.0TDI 147kW L&K е поръчан в края на Октомври 2021 и последно като питах беше планирана за производство 37-ма седмица. И аз съм 180+60. Ужасна работа...
-
minkovsky
Доставка на нов Супърб
Здравейте и от още един 'бъдещ' член на групата. На 5.10.2021 поръчах Супърб Скаут с доста допълнително оборудване(дигитално табло, тризонов климатроник, пълен пакет асистенти за движение и т.н.) На изложението ми казаха, че е планирана за 43-та седмица, което е повече от година. Най-голям проблем имали с матричните LED светлини, като дори били пуснали версии без матрични светлини. Казаха също, че имат вкарани няколко Скаут-а без матрични светлини, но аз си имам читава кола в момента и реших, че ще си чакам. Доколко прочетох по-горе май е нормално доставката вече да подминава година. По договор е 180+60 и при мен, не че има значение. Поне цената беше по-добра миналата година.
- Kikovachev
- Гараж: O4 Skoda Octavia Edition 1.5 mHev DSG
VW Golf V 2.0 FSI DSG
Доставка на нов Супърб
Това сега е ново 20! Тия дилъри си дрънкат както им падне, ама май и те не са наясно с нещата. На изложението поръчах Октавия и ми казаха, че се бавели най-много когато се поръча side assist, теглич и автоматичния багажник. За матричните светлини, даже ми препоръчаха да е Edition, за да ги имало, нищо за забавяне не казаха...съмнява ме да се бавят при Superb, а при Октавия не. Мисля че няма никаква логика в нищо...
-
penevdch
-
pikkAname
Доставка на нов Супърб
Винаги съм обичал червения цвят на тези коли, седи им баш както си трябва - честито и безпроблемно шофиране!
Ти да не си стоял в дилърството да я чакаш тая кола, хахаха ? Щом още на автовоза си я снимал

- Kikovachev
- Гараж: O4 Skoda Octavia Edition 1.5 mHev DSG
VW Golf V 2.0 FSI DSG
Доставка на нов Супърб
Честито! Да си я караш с голям кеф! Много добър избор, изглежда супер!
-
penevdch
Доставка на нов Супърб
Бях на палатка пред дилъраpikkAname написа: 21.07.2022, 08:58:30Винаги съм обичал червения цвят на тези коли, седи им баш както си трябва - честито и безпроблемно шофиране!
Ти да не си стоял в дилърството да я чакаш тая кола, хахаха ? Щом още на автовоза си я снимал![]()
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
atom
Доставка на нов Супърб
Честито и винаги с усмивка да я карате, както в първия ден!
Първоначално викам, че моята е дошла и чак после се загледах в джантите и модификацията.
Мерака е голямо нещо.
Първоначално викам, че моята е дошла и чак после се загледах в джантите и модификацията.
Мерака е голямо нещо.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Доставка на нов Супърб
Честито и безаварийно !
Възхищавам се и на дебелите като корабни въжета нерви
Възхищавам се и на дебелите като корабни въжета нерви

- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Доставка на нов Супърб
Честито! На много интересни места да отидете с нея.