Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Досущ като на ТТ-то е това табло, и определено не е по вкуса на много хора. Като мине малко време и се понавъдят достатъчно, ще им свикнем
Обзалагам се, че до няколко годин всички коли (даже и Дачия ) ще са с такива табла ... еволюция, кво да праЙш
Че те и сега са си видими отвсякъде. Карах новия пасат с такъв екран - уникален е. Вижда се отвсякъде екрана - дори и отстрани като се гледа. Има страшно много опции да се променят разни визуални ефекти - голям е кеф Мен много ме радват тези табла.
Аз пък не бих си го поръчал това.
На производителите им излиза по евтино,ама нещо ми е грозно.
Мисля,че ще им мине модата след време.
Дисплей с инфо в средата нека да има,но класическите уреди са са си най естетични според мен.
Евтини трикове от рода на даунсайнзинга.Уж малките двитатели горели по малко.
Ама не е точно така се оказа.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Малкият двитател на магистралата се товари,загрява и компютъра казва-пускайте дюзички гориво повече да охлажда,че иначе ще има тотална повреда. С 2 думи това е положението Емо!!
Горят по малко само на стенда.В реални условия,горят дори повече от по добре подбрания по-голям двитател за купето.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ