Здравейте,
Закупихме си шкодичката миналата година с това чукане доло в картера вече една година я слушам така да работи като дизел от новите... но вече ми писна да я слушам. 3 пъти и сменях масло от 5х30 до 15х40 едно и също, където и да попитам ми казват те така си работят. Карай я така.
Таа търся си майстор на шкода в Бургас, който да ми каже на какво се дължи това да карам бензин а мотора на звук дизелов.
Не е горе клапани, чува се доло от картера, студена топла едно и също. Можеби изчезва след 3500 оборота но то след тези обороти вече всичко шуми и не го чувам.
Ето и клип, на клипа се чува доста по силно от колкот на живо.
Шкода фабия 1.4 16v 101hp чукане доло в мотора
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Yank0o0