Препоръчайте сенник за предно стъкло
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Аз все още не мога да си намеря някакъв, който да е без тази х**ня по края, която се разпада след някой друг месец излагане на слънце. Някъде не продават ли картонени, някакви рекламни, не ме интересува цвят и картинка?
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
В Практикер съм виждал от тези, дето са като от алуминиево фолио. Харесаха ми - бяха дебели и изглеждаха качествено. Струваха около 20 лв.
Не си купих, защото имам.
Не си купих, защото имам.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Аз си взех от Джъмбо преди 2 години. Твърд, картонен, цвета е сив, светлоотразителен на кръгчета, има от "тази гадост" по края, но за 2 години още не е почнала да се лющи.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Да, в практикер има от хубавите, по-дебели, които не се огъват и не падат като ги нагрее слънцето. Аз съм ето с такъв и го хващам като сваля сенниците на колата. Точно тези дни ходих да си купя нов, че стария се амортизира, но в София нямат налични.
https://praktiker.bg/bg/Sennici%2C-foli ... E/p/494721
https://praktiker.bg/bg/Sennici%2C-foli ... E/p/494721
- Simov
Моят е такъв, но с друга картинака. Разпадна се това синьото за 2-3 месеца.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Та'а хуйня се маха и после си ползваш само това между нея
- Simov
Абе и аз махах, махах, и още пада. Като брашнен чувал е. На всичкото отгоре е и син прахоляка, дето образува. С черните по се ядва.
Ама и аз го ползвам още. Не съм намерил по 'убав, както казах.
Ама и аз го ползвам още. Не съм намерил по 'убав, както казах.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
За мен е просто консуматив и обикновено гледам да го смемям всяка година. Тази обаче още не съм и си карам с миналогодишния. Интересното е, че този макар да е от миналата година, това в краищата не се е разпаднал още на прахоляк, но на едно място на една от сгъвките вече доста започна да се огъва и вече почти се изплъзва и пада от сенниците на колата.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Аз имам такъв и съм много доволен: https://www.emag.bg/avtomobilen-sennik- ... D4W2S3BBM/
Като го сгъна го напъхвам между седалката и средната конзола и почти не се вижда. Сгъва се много лесно. Само размера не успях да уцеля, дойде една идея по-малък, но пак става да се ползва, просто трябва по-внимателно слагане за да не не се изхлузи от сенниците.
Малко по-скъп е (по спомен около 15 лв.), но е от нещата, които "купуваш и забравяш". А не като тези дето се разпадат през година. В емаг не се предлага вече, но все ще го намерите някъде.
Като го сгъна го напъхвам между седалката и средната конзола и почти не се вижда. Сгъва се много лесно. Само размера не успях да уцеля, дойде една идея по-малък, но пак става да се ползва, просто трябва по-внимателно слагане за да не не се изхлузи от сенниците.
Малко по-скъп е (по спомен около 15 лв.), но е от нещата, които "купуваш и забравяш". А не като тези дето се разпадат през година. В емаг не се предлага вече, но все ще го намерите някъде.
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
Имах подобна дилема преди време и директно фолирах/затъмних всички стъкла (вкл предно и предни странични).
Ефекта беше уникален.
За съжаление колата вече не е при мен и я дадох с гаранцията на фолиото, но по спомен беше малък процент 5-10% Lumar. Имаше леко син ефект като заводско затъмняване и никога не съм имал проблеми с КАТ. Спирали са ме, но не се вижда буквално.
Ефекта беше уникален.
За съжаление колата вече не е при мен и я дадох с гаранцията на фолиото, но по спомен беше малък процент 5-10% Lumar. Имаше леко син ефект като заводско затъмняване и никога не съм имал проблеми с КАТ. Спирали са ме, но не се вижда буквално.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Предната ми Октавия беше с фабрично затъмнена лента в горния край на предното стъкло. И точно тази част от стъклото се нагряваше доста повече от останалото стъкло.
Та ефекта не вярвам да е бил чак уникален.
Та ефекта не вярвам да е бил чак уникален.
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
10 градуса при оставена на слънце кола си е супер според мен. И няма как да карам със сенника
-
stocher
- Гараж: Шкода Фабия 2010г. 1.6TDI 90k.c.
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
Тази година това пробвах от Алито Но сгъването ми куца ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Simov
И аз последно гледах тези, които са като чадър. Моля, за отзиви!