Докарах ви хубаво време, както обещах! Надявам се догодина да има състезание за надяждане с череши!
Седми Национален Събор - 08.07-10.07.2022г. Соколски Манастир - Габрово
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Аз също благодаря на всички организатори. Помогнах ви малко, въпреки здравословните си проблеми, но пък беше от сърце. Днес избягах рано, че Слънчака ме чакаше!
Благодаря и на всички участници. Получи се отличен събор! Специални благодарности на Маджо.
Докарах ви хубаво време, както обещах! Надявам се догодина да има състезание за надяждане с череши!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Докарах ви хубаво време, както обещах! Надявам се догодина да има състезание за надяждане с череши!
-
DIDOO
- Гараж: Суперб 3V ,L&K ,280 ps TVS engineering
- ECU & DSG st.4
Ние се върнахме преди малко изпълнени с положителни емоции и настроения.За нас беше първи събор ,но преживяването си е уникално .
Също искам да благодаря на организаторите -личи си наистина ,че сте положили големи усилия -Поклон !!!
Относно наградата,която получих ,както Искрен каза с приоритет са най -малките .
Сина ми е уникално щастлив ,иска да ходи на детската градина с медала -а за мен ,няма по -голямо щастие от това .
Със сигурност ще стане един заклет почитател на марката и бързите коли .
Благодаря Ви.

А по колата има още работа ,ама всяко нещо с времето си
Също искам да благодаря на организаторите -личи си наистина ,че сте положили големи усилия -Поклон !!!
Относно наградата,която получих ,както Искрен каза с приоритет са най -малките .
Сина ми е уникално щастлив ,иска да ходи на детската градина с медала -а за мен ,няма по -голямо щастие от това .
Със сигурност ще стане един заклет почитател на марката и бързите коли .
Благодаря Ви.

А по колата има още работа ,ама всяко нещо с времето си
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Съгласен съм с Емо, това беше един от най-добрите събори!
Сокола се доказа за пореден път като уникално място с уникални хора.
Времето също беше с нас.
Радващо доста нови хора. Същевременно старите кучета са си на мястото.
Страхотно е, когато имаме прогрес.
Сокола се доказа за пореден път като уникално място с уникални хора.
Времето също беше с нас.
Радващо доста нови хора. Същевременно старите кучета са си на мястото.
Страхотно е, когато имаме прогрес.
Бееееее.....
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Пореден страхотен събор изпълнен с много смях и емоции. Времето беше с нас. Аз лично много се изкефих на пистата. Раздавах цялата газ и съм доволен от новите спирачки. Благодаря за аплодисментите всеки път когато минавах обратно покрай публиката след всяка гонка. Трогнат съм!
Благодаря на всички, че си донесоха доброто настроение и си изкарахме весело, защото и най-добрата организация нямаше да успее без вашата сплотеност и уважение.

Благодаря на всички, че си донесоха доброто настроение и си изкарахме весело, защото и най-добрата организация нямаше да успее без вашата сплотеност и уважение.

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Отново Топ събор!
Огромни адмирации на организаторите, които отнасят цялата работа, ЕВАЛА, ГОЛЕМИ сте!!!
Иначе на мен ми мина, като на лента...малко и "сляхме" дните, ама...
Другия път повече...![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Огромни адмирации на организаторите, които отнасят цялата работа, ЕВАЛА, ГОЛЕМИ сте!!!
Иначе на мен ми мина, като на лента...малко и "сляхме" дните, ама...
Другия път повече...
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Едни голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите за поредна година! Изкарахме си един прекрасен уикенд с много емоции и адреналин. Времето през повечето време беше с нас , а когато не беше с подръчни средства се справихме задружно да ни уютно! Колегите с много настроение и позитивизъм както винаги! Раздадохме се на макс, то си и личи от наградата ми

- niki4BG
- Гараж: В процес на търсене... LOADING
Големи БЛАГОДАРНОСТИ към организаторите на таз годишния 7-ми събор! Радост бе за мен да споделя тези дни с хора, които носят радостта и емоцията от случващото се със себе си! Усилията да обединиш хора около кауза са огромни, огромни са и спомените, които занесох в къщи! Благодаря на всички, които направиха празника на 08.07.2022 г., така специален и запомнящ се! ВЕДНЪЖ СТАВАМЕ НА 18 ГОДИНИ, НЕКА ПОЖИВЕЕМ
@BlackPearl здраве, живот и обич за теб, близките и всички сподвижници!
@BlackPearl здраве, живот и обич за теб, близките и всички сподвижници!
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
И аз да драсна няколко реда, най-накрая остана време.
Щях да отварям друга тема с впечатления и критика, но видях, че се пише главно тук.
Благодаря на всички присъствали на това събитие.
Доста противоречиви прогнози, доста "страх" от дъжд. Аз винаги съм бил позитивен и вярвах, че НЕ ЗАСЛУЖАВАМ/ХМЕ да ни вали, след толкова много "гимнастики, усилия и вложено желание в едно такова събитие.
Разбира се, аз съм човек , който винаги гледа пропуските и тн. и винаги желае и иска повече, ама.....догодина.
Благодаря на всички които помогнаха с организацията, дано не пропусна някого:
- на Енцо, @admin, че отново има супер снимков материал (заедно с @uboy, @tuningmania и @uboy- закъснелия). Че поддържа форума и постоянно гледа да се вървим напред.
- на Пепи @pechatara, че 3 дни беше неотлъчно до мен и доста се поумори и той.
Прекрасните стикери, грамоти , подготовката за гласуването за Автомобил на събора/бюлетини и тн. Всички знаят неговото дело!
- на @Архимандрит Дионисий, @Škoda 130LRh, за организацията на поляната.
- на @The Hooligan, че не се уплаши и дойде с Хулигана, раздаваше на макс 2 дни и радваше колегите и на пистата и на поляната. (е, не е като да кара на Дракон за 10лв, ама става
).
- на ГЕНЕРАЛ Сотиров- @Morkova, за цялостната помощ и най-важното: вечер на масата. Грижеше се за интеграцията на новите колеги, винаги усмихнат и с настроение, около него и групичката, никой не може да остане с лоши чувства за Събора!
Да не пропусна някого, не е нарочно: Всички останали помагаха дейно, де що има по поляната - Боби, Пламен, Стефан Сяров, Жорката.
На @niki4BG и на @todor87, че имаха РД, на Тодор и Цвети- голямата щерка. Но само като чуха датата , не казаха- НЕ можем, а само: На линия сме, ще го мислим в движение!
Човек, който има РД и идва на датата на Събор и иска да го прекара с колегите- няма какво повече да се каже!
Радвам се (и се надявам да е така), че хората оценяват събитието и по-важното е: какво коства направата на едно такова (защото като мащаб си е малко на фона на големи събирания за концерти и тн) събитие.
Имаше хора които дойдоха за малко, да ни уважат- евала, имаше и такива , които не дойдоха по една или друга причина (заради дъжд или ангажименти), догодина ще наваксат. Е, имаше и плажуващи, като @lubomirov1985, но той там си осъзна "грешката".
@JORDITO, той си знае. Съботата му ден да го навикам![smilie=kiss3.gif]
А, да не забравя и ГЪРМЕЛКО - @SimonSez. Такъв "кеф" ми достави, като му дадох наградата за Златен Скункс .
Само да вметна, ако преди един Събор излизаше около 2-2.5к., сега вече е почти х2 и отива 4-4.5к.
Нашата структура е желязна и имаме ресурса да вървим дори с един Събор напред, за което адмирации към всички.
Всяка изминала година, макар задачите и всичко да е вече рутина и да става в рамките на 3-4 седмици, работи се все по-трудно и по-трудно с хората.
Защото има и няколко типа хора и е редно да се споменат, не че не се знаят като цяло от нашата БГ картинка:
Едните са от типа на (няма проблеми да коментирам името му) Мирослав Ангелов. Където има възможности, кара си Фабията.
Звъня му, чрез човек (близък негов), че при тях така се случват нещата: (разговорът е от миналата година за Събор 2021, сега давам пример).
( @uboy e свидетел)
Понеже е от Търново, да го поканя, близо му е- Съботата ако има възможност, само да покаже колата, разходите по пътя са за наша сметка.
Отговор: КОЛАТА Е В ЕУРАТЕК, КОЙТО ИСКА, ДА ХОДИ ДА Я ГЛЕДА ТАМ!!!
Ок, можеше просто тактично и любезно да отклони поканата, с причината, че има ангажимент!
Има и друг тип хора, като Николай Кискинов. Човек, който цял живот се е лишавал за рали спорта, като цяло знаете какво е дереджето на спорта в БГ. и как за да си практикуваш ХОБИТО, 80% от хората търпят лишения , както те, така и близки и семейства.
Без да го познавам, писах му във Фейса, поканих го най-учтиво и получих отговор:
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОКАНАТА, САМО КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ И СЪМ ТАМ.
Пратих му програма и повече не коментирахме.
Дойде, видя, надъха се много. Вдигна телефона на Пламен Стайков (той е /беше в Чехия на Рали Бохемия, говори пред мен):
Пламене, догодина ако нямаш рали на датите които ще ти кажа в последствие, вземам те, вземаш Фабията и идваш с мен на едно супер мероприятие.
На пистата се надъха, а уговорката ни като цяло беше- по негово желание, да пусне колата САМ, 1 или макс 2 пъти, да направят малко снимки и видео колегите и това е. Но, толкова му хареса, че...... нататък е ясно!
Аз му казах,че ще се чуем, като види пораженията и лично аз ще помогна , макар и символично!
Рейсърската група са ясни. Всеки вижда и проследява събитията. Идва Стефчо във форума....с БМВ....., маха го, купува Шкода и почва да я боца. @Audirulzz и останалите и те и се получава този кръг, от "луди" ентусиасти с една обща страст/марка и взаимно уважение.
Разбира се, не на последно място искам да БЛАГОДАРЯ на хората за наградата / плакета.
Изненадахте ме много, разбира се приятно.
@coverdale, Маджо, Пепи, Емо и всички останали които сте свързани с този "пъклен план".
Още снощи си отиде на правилното място с наградите.
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Знаете, че всичко се прави доброволно,от сърце и с голямо желание! Но , колкото и човек да се старае и да е добър организатор и прочие, нищо не става БЕЗ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО И УЧАСТНИЦИТЕ, който създават общата атмосфера и допринасят за едно изкъртващо събитие!
Бъдете здрави,
Догодина.....още повече ще гърмим.
П.С: Монахинята каза, че сме били много тихи, въобще не разбрала , че сме на поляната все едно.
@Morkova, догодина ще се погрижиш!

Щях да отварям друга тема с впечатления и критика, но видях, че се пише главно тук.
Благодаря на всички присъствали на това събитие.
Доста противоречиви прогнози, доста "страх" от дъжд. Аз винаги съм бил позитивен и вярвах, че НЕ ЗАСЛУЖАВАМ/ХМЕ да ни вали, след толкова много "гимнастики, усилия и вложено желание в едно такова събитие.
Разбира се, аз съм човек , който винаги гледа пропуските и тн. и винаги желае и иска повече, ама.....догодина.
Благодаря на всички които помогнаха с организацията, дано не пропусна някого:
- на Енцо, @admin, че отново има супер снимков материал (заедно с @uboy, @tuningmania и @uboy- закъснелия). Че поддържа форума и постоянно гледа да се вървим напред.
- на Пепи @pechatara, че 3 дни беше неотлъчно до мен и доста се поумори и той.
Прекрасните стикери, грамоти , подготовката за гласуването за Автомобил на събора/бюлетини и тн. Всички знаят неговото дело!
- на @Архимандрит Дионисий, @Škoda 130LRh, за организацията на поляната.
- на @The Hooligan, че не се уплаши и дойде с Хулигана, раздаваше на макс 2 дни и радваше колегите и на пистата и на поляната. (е, не е като да кара на Дракон за 10лв, ама става
- на ГЕНЕРАЛ Сотиров- @Morkova, за цялостната помощ и най-важното: вечер на масата. Грижеше се за интеграцията на новите колеги, винаги усмихнат и с настроение, около него и групичката, никой не може да остане с лоши чувства за Събора!
Да не пропусна някого, не е нарочно: Всички останали помагаха дейно, де що има по поляната - Боби, Пламен, Стефан Сяров, Жорката.
На @niki4BG и на @todor87, че имаха РД, на Тодор и Цвети- голямата щерка. Но само като чуха датата , не казаха- НЕ можем, а само: На линия сме, ще го мислим в движение!
Човек, който има РД и идва на датата на Събор и иска да го прекара с колегите- няма какво повече да се каже!
Радвам се (и се надявам да е така), че хората оценяват събитието и по-важното е: какво коства направата на едно такова (защото като мащаб си е малко на фона на големи събирания за концерти и тн) събитие.
Имаше хора които дойдоха за малко, да ни уважат- евала, имаше и такива , които не дойдоха по една или друга причина (заради дъжд или ангажименти), догодина ще наваксат. Е, имаше и плажуващи, като @lubomirov1985, но той там си осъзна "грешката".
@JORDITO, той си знае. Съботата му ден да го навикам![smilie=kiss3.gif]
А, да не забравя и ГЪРМЕЛКО - @SimonSez. Такъв "кеф" ми достави, като му дадох наградата за Златен Скункс .
Само да вметна, ако преди един Събор излизаше около 2-2.5к., сега вече е почти х2 и отива 4-4.5к.
Нашата структура е желязна и имаме ресурса да вървим дори с един Събор напред, за което адмирации към всички.
Всяка изминала година, макар задачите и всичко да е вече рутина и да става в рамките на 3-4 седмици, работи се все по-трудно и по-трудно с хората.
Защото има и няколко типа хора и е редно да се споменат, не че не се знаят като цяло от нашата БГ картинка:
Едните са от типа на (няма проблеми да коментирам името му) Мирослав Ангелов. Където има възможности, кара си Фабията.
Звъня му, чрез човек (близък негов), че при тях така се случват нещата: (разговорът е от миналата година за Събор 2021, сега давам пример).
( @uboy e свидетел)
Понеже е от Търново, да го поканя, близо му е- Съботата ако има възможност, само да покаже колата, разходите по пътя са за наша сметка.
Отговор: КОЛАТА Е В ЕУРАТЕК, КОЙТО ИСКА, ДА ХОДИ ДА Я ГЛЕДА ТАМ!!!
Ок, можеше просто тактично и любезно да отклони поканата, с причината, че има ангажимент!
Има и друг тип хора, като Николай Кискинов. Човек, който цял живот се е лишавал за рали спорта, като цяло знаете какво е дереджето на спорта в БГ. и как за да си практикуваш ХОБИТО, 80% от хората търпят лишения , както те, така и близки и семейства.
Без да го познавам, писах му във Фейса, поканих го най-учтиво и получих отговор:
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОКАНАТА, САМО КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ И СЪМ ТАМ.
Пратих му програма и повече не коментирахме.
Дойде, видя, надъха се много. Вдигна телефона на Пламен Стайков (той е /беше в Чехия на Рали Бохемия, говори пред мен):
Пламене, догодина ако нямаш рали на датите които ще ти кажа в последствие, вземам те, вземаш Фабията и идваш с мен на едно супер мероприятие.
На пистата се надъха, а уговорката ни като цяло беше- по негово желание, да пусне колата САМ, 1 или макс 2 пъти, да направят малко снимки и видео колегите и това е. Но, толкова му хареса, че...... нататък е ясно!
Аз му казах,че ще се чуем, като види пораженията и лично аз ще помогна , макар и символично!
Рейсърската група са ясни. Всеки вижда и проследява събитията. Идва Стефчо във форума....с БМВ....., маха го, купува Шкода и почва да я боца. @Audirulzz и останалите и те и се получава този кръг, от "луди" ентусиасти с една обща страст/марка и взаимно уважение.
Разбира се, не на последно място искам да БЛАГОДАРЯ на хората за наградата / плакета.
Изненадахте ме много, разбира се приятно.
@coverdale, Маджо, Пепи, Емо и всички останали които сте свързани с този "пъклен план".
Още снощи си отиде на правилното място с наградите.
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Знаете, че всичко се прави доброволно,от сърце и с голямо желание! Но , колкото и човек да се старае и да е добър организатор и прочие, нищо не става БЕЗ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО И УЧАСТНИЦИТЕ, който създават общата атмосфера и допринасят за едно изкъртващо събитие!
Бъдете здрави,
Догодина.....още повече ще гърмим.
П.С: Монахинята каза, че сме били много тихи, въобще не разбрала , че сме на поляната все едно.
@Morkova, догодина ще се погрижиш!

- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Събора беше топ. Както Емо каза - най-добрия събор до сега. Ударихме рекорд с посещаемоста. Дойдоха хора, които не са стъпвали до сега при нас и нямат търпение да дойде следващата среща (Пише ми едно от новите момчетата - абе вие само един събор ли правите в годината, ама един такъв с подготвено недоволство ако чуе отговор - да, само един е)
Искам да благодаря на всички, които допринесоха това събитие да е такова каквото се получи. @BlackPearl, ися, ти си сърцето на всичко, благодарим ти.
Междудругото все още не си пуснал статистика.
Иначе и аз намазах с награда от майсторското.

Искам да благодаря на всички, които допринесоха това събитие да е такова каквото се получи. @BlackPearl, ися, ти си сърцето на всичко, благодарим ти.
Междудругото все още не си пуснал статистика.
Иначе и аз намазах с награда от майсторското.

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
104 автомобила на поляната.
1 незаписан (Октавия 3 РС от Добрич), дойде за 30мин. , беше наблизо и искаше да пита нещо, но нямах време да му обърна внимание.
Ако бяха дошли и няколко колеги, които се уплашиха от дъжда или по други причини, както и ако прогнозата беше хубава, а не го даваха як дъжд в дните, 120 щяхме да заковем отма.
Юлските сълзи и дъжд, не можаха да ударят моята аура!
Изплакаха се в Четвъртък и още тогава се обадих на Емо и му казах: Това беше реването, 2 дни ще изкъртим!
Догодина, трябва да косим до стената на Манастира. За да можем да слагаме още 1-2 реда, че не можем ги съберем на поляната!
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
1 незаписан (Октавия 3 РС от Добрич), дойде за 30мин. , беше наблизо и искаше да пита нещо, но нямах време да му обърна внимание.
Ако бяха дошли и няколко колеги, които се уплашиха от дъжда или по други причини, както и ако прогнозата беше хубава, а не го даваха як дъжд в дните, 120 щяхме да заковем отма.
Юлските сълзи и дъжд, не можаха да ударят моята аура!
Изплакаха се в Четвъртък и още тогава се обадих на Емо и му казах: Това беше реването, 2 дни ще изкъртим!
Догодина, трябва да косим до стената на Манастира. За да можем да слагаме още 1-2 реда, че не можем ги съберем на поляната!

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Отчитам се, за да сме чисти пред колегите:
(П.С.) Волана физически не ми трябва, ако някой има интерес - да казва да мислим нещо.

(П.С.) Волана физически не ми трябва, ако някой има интерес - да казва да мислим нещо.

Бееееее.....
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
И аз да изкажа благодарности и поздравления към Организаторите и всички присъствали! Страхотно си изкарахме. На тръгване дъщеря ми ме пита защо толкова бързо тръгваме за морето...
Топ сте!
Топ сте!
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Аз какво да напиша...
Топ събор, топ колеги, топ.... Искам сърдечно да благодаря @BlackPearl, @pechatara, за това, че ни изненадаша по такъв начин. Не съм го очаквал.
Искам да благодаря и на всички нови и добре познати колеги защото без тях това мероприятие нямаше да е същото
П. П да се надяваме, че догодина ще имаме възможността да увеличам групата на...
Топ събор, топ колеги, топ.... Искам сърдечно да благодаря @BlackPearl, @pechatara, за това, че ни изненадаша по такъв начин. Не съм го очаквал.
Искам да благодаря и на всички нови и добре познати колеги защото без тях това мероприятие нямаше да е същотоП. П да се надяваме, че догодина ще имаме възможността да увеличам групата на...
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Огромни благодарности на всички взели участие дори и за малко в този пореден изкъртващ събор. Всяка година се получава все по-добре, както организацията, така и участието на всички, като се почне от децата и се стигне до последния попаднал случайно на събора за първи път. Чух доста хора да се чудят как досега не са идвали и колко са пропуснали. Прекарахме си чудесно и искам да благодаря основно на Искрен, че е душата и двигателя на това най-голямо за форума мероприятие. Останалите замесени се знаят и нама да изброявам да не пропусна някой. Специално разградската група изказва и най-сърдечните си благодарности към Станимир Станев за подаръка, който ни подари от сърце/чисто ново барбекю и чувал въглища/ с пожелания да си го ползваме със здраве на събори и Пчелина.
Разбира се, че то ще е неизменен спътник при бъдещите срещи и съм убеден, че от него ще слизат най-вкусните мръвки.
Какво да кажа- големи сме и ще растем все повече.![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Разбира се, че то ще е неизменен спътник при бъдещите срещи и съм убеден, че от него ще слизат най-вкусните мръвки.Какво да кажа- големи сме и ще растем все повече.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)