Проблем Октавия 3 2015 2.0TDi 150к.с.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Georgi Vasilev

Шкода Новак

Мнение от Georgi Vasilev »

Здравей DonPapi23, аз имам същия проблем, до сега смених водна помпа, ангренаж, егр в Шкода надежда и пред няколко дни радиатора на парното, очаквам резултат, на теб къде ти разрешиха проблема и къде потвърдиха че няма проблем с двигателя, моята е на 150К същия мотор 2013. Мерси предварително!
Georgi Vasilev

Шкода Новак

Мнение от Georgi Vasilev »

DonPapi23, Здравей DonPapi23, аз имам същия проблем, до сега смених водна помпа, ангренаж, егр в Шкода надежда и пред няколко дни радиатора на парното, очаквам резултат, на теб къде ти разрешиха проблема и къде потвърдиха че няма проблем с двигателя, моята е на 150К същия мотор 2013. Мерси предварително!
DonPapi23

Шкода Новак

Мнение от DonPapi23 »

Georgi Vasilev написа: 05.07.2022, 18:41:00 Здравей DonPapi23, аз имам същия проблем, до сега смених водна помпа, ангренаж, егр в Шкода надежда и пред няколко дни радиатора на парното, очаквам резултат, на теб къде ти разрешиха проблема и къде потвърдиха че няма проблем с двигателя, моята е на 150К същия мотор 2013. Мерси предварително!
Колега проблема си го реших като закарах колата в Панагюрище, понеже съм от София, а там братовчед ми има верига от магазини с авточасти. Закара ме при негов приятел, които е и състезател има си сервиз и там всичко ми отремонтира момчето. Беше ми сложил всичко сменено и ми показа проблема в водната помпа. Вече 5000км нямам никакви проблеми. При теб като са сменили вече всичките тези неща още ти надува ли или какъв ти е проблема в момента?
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”