Сеат

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Сеат

Мнение от BlackPearl »

Сеата за мен е много добре балансиран автомобил. Куприте са с изключително добро поведение и "стъпка" на пътя. Страхотно са балансирани, но...
Разбира се, за толкова пари не можеш да очакваш всичко да е на 6.
Имат си дървен и по евтин интериор. Едното за сметка на другото. Хеч-а е с малък багажник 450л някъде.
Меган РС (сори, че тук ги засягам) се правят в спортното подразделение на Рено.
Супер много ми харесва, че там има следното: Колата .....и 8-10 макс - екстри само. Това е. Всичко друго долу горе си има.
А не като при останалите РС(да кажем) модели. Поръчваш я , после добавяш 10-15 екстри да стане както ти си искаш.
Нормално е Сеат-а да се мъчи да вземе сегмент и пазар. За съжаление в БГ се изповядва точно това. Ще си вземем талига на 10 години, ама да е БМВ, МЕРЦ и АУДИ,да ни заглеждат мацките.
Ама после кат влезе в сервиза се скубе за косите.
Както се казва: Само в България може да се види човек с телефон за 1500-2000лева в кола за 1000лева.
Не случайно нета е пълен с Мки, АУДИ РС6 за продан. За по 40к. , ама после като влезе за обслужване.....РС-ката за ремък и пада моторЯ- 5к.
Темата е обширна. Аз като продавах РСката за 13500, всички ми викат:
Ейй, ко си пил. Найш ко Ауди А3 ще си взема за 7-8к.
Така си е, те тийнейджърите ги вълнува емблемата отпред- и да се кефят. Няма вземат Фабията де.
Добре, че излъгах Моркова.
[smilie=pleasantry.gif]
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Сеат

Мнение от Sawyer »

Сериозна машина. Нищо, че е сглобена от испанци.:)
image.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Сеат

Мнение от Stuci »

Няма майтап! 290 коня са си 290 коня :) В момента вървят по 48440 за ръчка и 51000 за DSG.
goAPR
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Сеат

Мнение от Sawyer »

Да, колкото една RS-ка с DSG струва Купрата със същата кутия, но... със 70 коня отгоре и с DCC.:)
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Сеат

Мнение от zar »

X - perience ми харесва и на мен ,много!Заглеждам го откакто е излязъл на пазара,да не говорим ,че аз съм заклет фен на повдигнати комбита със двойно предаване.Красива кола,пък това ,че е качеството било малко по-ниско ,не е толкова от значение.Не знам само Шкодата или Сеат-а са със по-високото качество,имайки предвид ,че и двете са дъщерни на ВАГ.Интериорния дизайн на Шкодата ми допада много повече ,обаче :)
Dieselgate Team member
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Сеат

Мнение от Stuci »

Сега ще пускат Купра с 300 коня. Дори в момента май Купрата е спряна от продажба докато не излезе 300коньовата. Ще взема да се поинтересувам колко ще излез едно черно комби с черен пакет :)
goAPR
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Сеат

Мнение от BlackPearl »

Новата Купра Р ще е с 300 коня и овърбууст.
Може и 4х4 да е за ST -Комбито.
Ще излязат към края на годината.
(Секретна информация :) )
Изображение
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Сеат

Мнение от Sec8200 »

Тея СЕАТ само да не ги продаваха гърците в БГ,много зле положението в Софийския офис, преди няколко години гледах ЕХЕО,колата ме грабна,тези мърляви продавачи ме отказаха.

Иначе много ме кефят забежките в километража като Ауди,че са по-мощни също.

@Sawyer - тествал ли си с DCC Сеат?Чудя се каква е разликата
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Сеат

Мнение от igeorgiev82 »

fallenfbsd написа:Тея СЕАТ само да не ги продаваха гърците в БГ,много зле положението в Софийския офис
Мен пък,ми направи по-добро впечатление консултанта в Сеат(доста си поговорихме),от колкото тези в Еуртек.
И да,Купрата ще е 300к.с. ще има и 4x4.Но ме информира,че ще излезе след март 2017.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Сеат

Мнение от Sec8200 »

Не разбирам защо не дават на Шкода да слагат тези модификации? Това си е евтин Голф Р,баси. (не че ще купя,но ми е чудно каква е тая политика в групата [smilie=fool.gif] )
Sec8200

ŠKODA MASTER

Сеат

Мнение от Sec8200 »

Sawyer написа:Сериозна машина. Нищо, че е сглобена от испанци.:)
image.jpeg
Това не е ли FR?
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Сеат

Мнение от odo »

fallenfbsd написа:Не разбирам защо не дават на Шкода да слагат тези модификации? Това си е евтин Голф Р,баси. (не че ще купя,но ми е чудно каква е тая политика в групата [smilie=fool.gif] )
И на мен ми е адски странно на по-евтината Ибиза могатнда се поръчат ксенони и ел. сгъваеми огледала, а за Фабията среден [smilie=ireful1.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Сеат

Мнение от Sec8200 »

odo написа:
fallenfbsd написа:Не разбирам защо не дават на Шкода да слагат тези модификации? Това си е евтин Голф Р,баси. (не че ще купя,но ми е чудно каква е тая политика в групата [smilie=fool.gif] )
И на мен ми е адски странно на по-евтината Ибиза могатнда се поръчат ксенони и ел. сгъваеми огледала, а за Фабията среден [smilie=ireful1.gif]
Явно Шкодата си се продава без напъни. С тея трикове подбутват вероятно Сеат-а да върви нагоре,знам ли...
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Сеат

Мнение от Sawyer »

fallenfbsd написа:
image.jpeg
Това не е ли FR?
Cupra си е. Много яка кола. Признавам, че все още имам леки съмнения дали пък не трябваше такава да взема - струваше дори по-малко от RS-ката.

Ама пък Сеат форумът е тотално "Ми той умрял, ма!", така че... май щеше да е тъпо решение. Тук ми е мястото.:)
Sec8200

ŠKODA MASTER

Сеат

Мнение от Sec8200 »

Sawyer написа:
fallenfbsd написа:
image.jpeg
Това не е ли FR?
Cupra си е. Много яка кола. Признавам, че все още имам леки съмнения дали пък не трябваше такава да взема - струваше дори по-малко от RS-ката.

Ама пък Сеат форумът е тотално "Ми той умрял, ма!", така че... май щеше да е тъпо решение. Тук ми е мястото.:)
Че е як,як е ;)

Има ли директно сравнения по оборудване (не съм гледал ценови) и колко горе долу е по-евтин.

За форума си прав, те повечето други са или умрели форуми или връждебни. То май и аз затова, в някаква степен, купих накрая Октавията...

Сглобката ок ли е?Имали сме дважди Сеат, на баща ми Ибиза преди 2000ната караше и после аз 2004 дизелче 1.9 бати летящия холандец беше. Но се наложи да го продам. Като цяло бяха ок,но те са и по-ниския клас,таблата им не бяха монтирани като да дават усещане за вечност.

В ЕХЕО се бях влюбил много,но дилъра явно съм попаднал на някоя мърда...
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”