Навигация за Октавия colimbus 3d
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
-
gunti+
Здравейте. Продавам навигация за Шкода Октавия. Колата е 2011 г. Модел Columbus 3d. Поддържа парктроник, камера. Свири формат mp3. Има Bluetooth и се свързва с телефон андроид. Освен че може да се провежда разговор, може и да се слуша музика от телефона на уредбата на колелата. Има гласово команди. Навигацията е с обща карта на Европа. Има слот за sd карта където може да се зареди по-подробна карта. Има 3д функция на навигацията За музикалните маниаци има убийствено добър и силен звук на крайното стъпало с много вградени функции за настройки. Сигурно има още много какво да се пише, просто аз не съм се заравял да преглеждам подробно функциите. Всичко работи безупречно. Няма следи от употреба.Цена 200 лв.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Това е цената с ВТ модула и усилвателя ли? Или само на медията?
-
gunti+
Не съм сигурен. Мислех че всичко е в едно устройство. Вторник ще си взема колата от сервиз за аудио техника и ще ми подменят изцяло наличните системи. Каквото ми остане го давам за 200 лв.
Ще допиша в обявата какво включва.
-
gunti+
За сега няма да продавам, ще изчакам известно време, че нещо китайската система не ме кефи особено, и искам да видя дали ще свикна с нея или ще си върна старата техника. Темата може да се трие от модераторите.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP