Дизел 184 коня и 4х4 с 6-степенно DSG. Не смятам да стигам до някакви крайности, та Stage 1 би трябвало да ми е достатъчен за моите очаквания, които са около 220-230 коня на двигател. Обмислям и допълнително да се комбинира с ремап на кутията от TVS, понеже прочеотох доста позитивни мнения за него. Колата си се ползва ежедневно и до момента без никакви проблеми е изминала 35 хил. км. (изключая задръстена халдекс помпа, но това си влиза към поддръжката)
Доста съм бос в това отношение и опитът на другите от форума ми е доста полезен в процеса на учене. Прочетох няколко теми, две от които са на @YYakovliev, с неговия дизелов супърб и на @Kaloyan_vRS, с неговата Октавия. Доста различни резултати откъм надеждност при един и същ софтуер на Revo. Има ли някой от форума, който да е слагал софт за двигател от TVS и какви са му впечатленията?
Главната ми чуденка е дали да бъдат и двата ремапа от TVS или комбинация Revo/TVS. От Калоян разбрах, че първоначално е имало леки спречквания с ремапа на DSG-то, но след няколко калибрирания са се оправили нещата и е бил много доволен. Отворен съм и за други предложения, просто да са изпитани и надеждни.
Кой знае, може след време и за интейк да се помисли.