2.0 ТДИ 150к.с. 4х4 6степенна ръчна
Чисто нов , днес докаран от София.
Сив кварц металик......като на Венко Суперба мисля че е.
Хамелеон е този цвят в зависимост от светлината.... ту сивее, ту синее, ту зеленее петролно някак си
17ки 225/50 .... Пирели чинтураро минтураро нещо беше, но е с борд гумата въпреки големия балон........ Много добре и стоят. Като знам по какви третокласни пътища, макадами и ниви разни ще се кара, ще се товари с препарати, торове и т.н............перфектна е конфигурацията.
Доста висок клас автомобил за служебен.
Забележете пробега.
1. 404 км пробег общ и 404 км настоящ пробег
2. 395км е минала жена ми от Еуратек София до Шумен 5.17 часа
9км са я карали преди нея, не знам кой и защо 1.34 часа.......... явно предимно на място е работила....може да са я разработвали....... кви са тия час и половина
3. Страшна возия............... след моята каруца особено да седнеш в такава е невероятно усещането.
4. Мнооооооо безшумен двигател за дизел.
5. Цветове да си сменяш на интериорното осветление, промазано дърво орнаменти, грийн съветник за каране........... всякакви щуротии има.
Габаритите отпред........мигличките, гледам и те са лед, а на нашите РСки бяха обикновени жълти жигули крушки.
6. Зимата пък как ще оре това нещо.

. Дизелът навъртя 300 000. За момента никакви проблеми. Общо взето това е средният разход. Стойността е средна включваща градско във Варна и Шумен , темпомат 140км/час магистрала. Основно пътува до Варна, Добрич и обратно към Шумен. Над 6 дава само при темпомат 140. При каране без да се ползва темпомат, каране междуградско ,не по магистрала имам предвид 90-110, под 4.5 пада.