Колкото и да не ми се иска, дойде време да се разделя с автомобил, който търсих почти година и половина, радвах му се много, но се появи друго комби в живота ми.
Колата я имам от Октомври 2017-та, купих я от семейство, които са я взели през Еуратек 2012-та, като сертифициран, употребяван автомобил, внесена е от Германия.
Дата на първа регистрация Юли 2008-ма, комби, дизел 2.0, код на мотора BMM, 140кс, ръчни скорости.
Колата е с интересно оборудване:
- Columbus, който премина ъпдейт и карти Q2 2020 при колегата Xtoni, оригиналната стойка за Нокия я счупих при возене на една дълга врата, налична е, ако някой реши, че му трябва, останаха две малки дупки в таблото. Работещ блуутут, SD Карта, CD
- Дълбоки предни седалки с подгрев, трилъчев волан, салона по код се води Onyx Sport.
- Климатроник, напълно функциониращ, лятото на 2020-та в сервиз Елбатрон смениха климатичният радиатор, клапан на компресора, допълване с фреон, антибактериален спрей. Електрически радиатор в парното, работещ, много готина екстра е това.
- Теглич, аз го монтирах в сервиз след като я взех
- Предни ел. стъкла
- Ел. огледала с работещ подгрев
- Централно заключване, плюс допълнителен имобилайзер с два комплекта транспондери
- Фарове за мъгла
- Парктроник
Километри в момента 228 000, взех я на 157 000 по километраж, в Еуратек е била на 88 500, поне това пише в сервизната книжка. Нямам идея дали са истински
В момента е с летни гуми 205/55/16 Continental DOT 2018, купувани от avtogumi, джантите са Vega, балансирани с лепени тежести на 09.05.2022.
Към колата има един брой резервна джанта от същият модел, комплект от 4 зимни Nokian DOT 2018 с метални 15-ки
Налични всички оригинални книжки, инструкции, дискове, сервизна книжка и т.н.
Ремонтирал съм доста неща по нея, имам налични всички, или почти всички документи за ремонтите, таблици с километри и стойност на тези ремонти. Таблици за разход на гориво по години, километри и т.н.
От ремонтите по-важни и скорошни са, 2020-та както написах по-рано ревизия на климатичната система, ремонт на навигацията и смяна на турбо пътища. През 2021, лятото пълен ангренажен комплект, пистов ремък и масло и филтри, от тогава са изминати 7000км, имам 70 000км с нея, сменял съм маслото само с Fuchs Titan Pro 3C на 12-13-13,5к км. Предните собственици за използвали Shell Helix. През септември предни амортисьори, пружини и тампони, отляво и шарнир. Тази седмица мина реглаж на предница.
Много стегната кола, за която съм се грижил с голяма любов.
Забележки: Само леки, козметични, но нищо съществено.
- Гражданска отговорност до 12.2022
- Годишна винетка до 05.2023
- Техническият преглед е до юни
- платен данък, всички документи са изрядни и налични
Намира се в София, Дианабад сутрин и вечер, през деня, в работно време бул. България. Възможно е да бъде видяна и във Враца, или по пътя до там.
Цена: 8299лв.
Контакт и информация: Пишете ми на лично, три правилно построени изречения, без правописни и пунктоационни грешки на тема: "Интересувам се от този автомобил, защото..."