Продавам Шкода Октавия 2 комби BMM

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Заключено
Аватар
Bucket

Škoda Фен

Гараж: О2 комби, '11, CAYC, 4x4 L&K
Обратна връзка:

Мнение от Bucket »

Здравейте,

Колкото и да не ми се иска, дойде време да се разделя с автомобил, който търсих почти година и половина, радвах му се много, но се появи друго комби в живота ми. [smilie=sarcastic.gif]
Колата я имам от Октомври 2017-та, купих я от семейство, които са я взели през Еуратек 2012-та, като сертифициран, употребяван автомобил, внесена е от Германия.
Дата на първа регистрация Юли 2008-ма, комби, дизел 2.0, код на мотора BMM, 140кс, ръчни скорости.
Колата е с интересно оборудване:
- Columbus, който премина ъпдейт и карти Q2 2020 при колегата Xtoni, оригиналната стойка за Нокия я счупих при возене на една дълга врата, налична е, ако някой реши, че му трябва, останаха две малки дупки в таблото. Работещ блуутут, SD Карта, CD
- Дълбоки предни седалки с подгрев, трилъчев волан, салона по код се води Onyx Sport.
- Климатроник, напълно функциониращ, лятото на 2020-та в сервиз Елбатрон смениха климатичният радиатор, клапан на компресора, допълване с фреон, антибактериален спрей. Електрически радиатор в парното, работещ, много готина екстра е това.
- Теглич, аз го монтирах в сервиз след като я взех
- Предни ел. стъкла
- Ел. огледала с работещ подгрев
- Централно заключване, плюс допълнителен имобилайзер с два комплекта транспондери
- Фарове за мъгла
- Парктроник
Километри в момента 228 000, взех я на 157 000 по километраж, в Еуратек е била на 88 500, поне това пише в сервизната книжка. Нямам идея дали са истински [smilie=music.gif]
В момента е с летни гуми 205/55/16 Continental DOT 2018, купувани от avtogumi, джантите са Vega, балансирани с лепени тежести на 09.05.2022.
Към колата има един брой резервна джанта от същият модел, комплект от 4 зимни Nokian DOT 2018 с метални 15-ки
Налични всички оригинални книжки, инструкции, дискове, сервизна книжка и т.н.
Ремонтирал съм доста неща по нея, имам налични всички, или почти всички документи за ремонтите, таблици с километри и стойност на тези ремонти. Таблици за разход на гориво по години, километри и т.н.
От ремонтите по-важни и скорошни са, 2020-та както написах по-рано ревизия на климатичната система, ремонт на навигацията и смяна на турбо пътища. През 2021, лятото пълен ангренажен комплект, пистов ремък и масло и филтри, от тогава са изминати 7000км, имам 70 000км с нея, сменял съм маслото само с Fuchs Titan Pro 3C на 12-13-13,5к км. Предните собственици за използвали Shell Helix. През септември предни амортисьори, пружини и тампони, отляво и шарнир. Тази седмица мина реглаж на предница.
Много стегната кола, за която съм се грижил с голяма любов.
Забележки: Само леки, козметични, но нищо съществено.
- Гражданска отговорност до 12.2022
- Годишна винетка до 05.2023
- Техническият преглед е до юни
- платен данък, всички документи са изрядни и налични

Намира се в София, Дианабад сутрин и вечер, през деня, в работно време бул. България. Възможно е да бъде видяна и във Враца, или по пътя до там.
Цена: 8299лв.
Контакт и информация: Пишете ми на лично, три правилно построени изречения, без правописни и пунктоационни грешки на тема: "Интересувам се от този автомобил, защото..."

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от Bucket на 12.05.2022, 22:40:52, променено общо 2 пъти.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Два въпроса,на лепенката е е отбелязано 5/40.
Ти пишеш,5/30?
И защо е пререгистриран автомобила?
СМ е актуалната серия номера в момента.
Аватар
Bucket

Škoda Фен

Обратна връзка:

Мнение от Bucket »

Ще проверя какво са сипали последният път, сега виждам, че пише 40 на картончето. :)
Наложи ми се пререгистрация, заради свалени табели.
Аватар
Bucket

Škoda Фен

Обратна връзка:

Мнение от Bucket »

Нова цена 8099лв. :)
Аватар
Bucket

Škoda Фен