Заден подлакътник Октавия 2

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
sotef

Шкода Новак

Мнение от sotef »

Привет на всички!
Интересува ме дали има Октавия 2 със заден подлакътник с държачи за чаши, т.нар. "cupholder". На моята е само подлакътник и доколкото съм виждал има и такива с вградена жабка/отделение за вещи/, но не и с държачи за чашки. Ако няма, то тогава от Октавия 3 дали е съвместим и дали ще пасне на задната седалка на двойката. Тройките май имат тази екстра. :)
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

Предполагам, че не. При мен няма, само подлакътник е, при все, че е Vrs изпълнение. Навремето едва ли го е имало като екстра, че да си го добавяш.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

Не съм го виждал ,дори и на L&K моделите това.Единствено с отделение за вещи ,какъвто е и моя.
Dieselgate Team member
sotef

Шкода Новак

Мнение от sotef »

Такива тавички от модела "междинка", като на снимките по-горе - не ми вършат работа между другото. [smilie=sarcastic.gif]
Ще взема за проба, пък ако стане, стане, такъв от някой горд собственик на Октавка 3, който я раздава на части. lol
Благодаря Ви за мненията!
п.с. Даже има и възможност за избор.
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”